Bodrum Marina'ya Altın Çıpa

Milta Bodrum Marina, İngiltere "Yat Limanları Birliği- The Yacht Harbour Association" (TYHA) tarafından layık görülen, 5 Altın Çıpa Ödülü ile onurlandırıldı.
 
BODRUM - Bir Doğan Holding kuruluşu olan Milta Bodrum Marina , kuruluşunun 10. yılında, merkezi İngiltere "de bulunan "British Marine Federation " bünyesindeki "Yat Limanları Birliği- The Yacht Harbour Association " (TYHA) tarafından layık görülen, 5 Altın Çıpa Ödülü ile onurlandırıldı.

Marinalar için uluslar arası kalite standartlarını belirleyen TYHA, yapılan değerlendirme sonucunda, Milta Bodrum Marina "yı bu standartların en üst seviyesi olan 5 Altın Çıpa ile ödüllendirdi.

TYHA Değerlendirme Raporu "nda, sunulan hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi, teknik altyapı, çevre düzeni ve temizlik, personel ve fiyatlandırma gibi konularda belirlenen tüm kriterlere sahip olan Milta Bodrum Marina "nın, bünyesinde barındırdığı gönüllü denizde can kurtarma ekibi, sezonda yaklaşık 3500 tekne trafiğini yönlendiren özel bilgisayar programı donanımlı kontrol kulesi ve yılda 13 yarış düzenleyen yelken kulübü ile bu standartların da üzerine çıktığı belirtiliyor.

1999 yılında tamamen revize edilen, Türk denizlerinde farklı hizmet anlayışının öncüsü olarak uluslararası platformda marka olmayı misyon edinmiş Milta Bodrum Marina "da, en küçüğünden, süper yatlara 450 tekne konaklayabiliyor ve her türlü hizmeti alabiliyor. 2007 yılı sonu itibariyle kapasitesini aşan bir doluluk oranına ulaşan Milta Bodrum Marina "nın, misafir ettiği yıllık 3500 tekne trafiğinin %70"ini Avrupa Birliği ülkeleri oluşturuyor.

Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar , "Bu ödülü, sektördeki 10. yılımızda, Türkiye adına marinacılığın ne kadar ilerlemiş olduğunu görmenin mutluluğuyla aldık" dedi.

www.turkiyeturizm.com
 

Editör: TE Bilişim