İstanbul Boğazı’nda tekne defilesi

35. yaşını kutlayan Uluslararası İstanbul Boat Show, lansman teknelerini 2 Ekim’de düzenleyeceği ‘Boat Show Tekne Defilesi’ ile görücüye çıkarıyor.

Boat Show, İstanbul Boğazı’nda ilk kez tekne defilesi düzenleyecek. İstanbul Boğazı, 2 Ekim’de özel bir defileye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Uluslararası İstanbul Boat Show’un lansman tekneleri boğaz sularında boy gösterecek.

Yacht Türkiye Dergisi ve UBM, Türkiye’de deniz üzerinde düzenlenen tek marin fuarı Uluslararası İstanbul Boat Show’un 35. yılı için 2 Ekim tarihinde Suada-Galatasaray Adası’nda Gala Gecesi düzenliyor. Gecede İstanbul Boat Show sırasında lansmanı gerçekleştirilecek olan 20 yeni modelin Boat Show özel davetlilerine ilk gösterimi yapılacak. Boat Show’un yeni yaşını da kutlayacağı Gala Gecesi’ne katılan konukları çok özel süprizler ve etkinlikler bekliyor.

boat-show2.jpg

Deniz Tutkunu CEO’lar Boat Show’da Dostluğa Yelken Açacak…

Bu yıl, 6-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Pendik Marintürk İstanbul City Port'ta gerçekleşecek Uluslararası İstanbul Boat Show, birbirinden göz alıcı teknelerin yanı sıra fuar alanında düzenlediği etkinliklerle de göz doldurmaya hazırlanıyor. Deniz tutkunu CEO’ların dostluğa yelken açacakları CEO Marin Sohbetleri, yelken, kürek, paddle board, sörf sporları ile dalgalara meydan okumak isteyen ama henüz deneyimleme fırsatı bulamayanları için ücretsiz eğitimler, uzman konuklardan denizde beslenmenin ipuçları, dalış dünyasına dair herşey, çocukken kağıttan kayık yapmayı sevenler için yat tasarım dünyasının sırları, dünyada olduğu gibi ülkemizde de hem çocukları hem de büyüklerin kalbini kazanan mavi dostlarımız, Şirinler Müzikali ile Uluslararası İstanbul Boat Show’da olacak.

boat-show3.jpg

Editör: TE Bilişim