Bayram tatilinde de vazgeçilmedi

Kurban Bayramının 9 günlük tatilinde, Ula Akyaka ile Marmaris Çamlı'dan sabah saatlerinde demir alan günübirlik tur tekneleri, konuklarını, maviyle yeşilin birleştiği Gökova Körfezinin koylarıyla buluşturdu.

Gökova Körfezi'nde "mavi cennet" olarak bilinen bakir koylara gelen günübirlik tur tekneleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz anlar yaşattı.

Muğla'nın Ula ilçesinin "sakin kent" unvanlı Akyaka Mahallesi ile Marmaris ilçesinin Çamlı Mahallesi'nden sabah saatlerinde demir alan tur tekneleri, konuklarına, Kandilli Koyu, Lacivert Koy, İnce Kum Plajı, Sedir Adası ve Gelibolu Adası Su Altı Mağaraları'nın eşsiz güzellikteki doğasını görme ve berrak denizlerde yüzme şansı tanıyor.

Gökova Körfezi'nde, tur tekneleriyle her yıl 200 bin kişinin bölgedeki en güzel koyları gezme imkanı bulduğunu da aktaran Gümüş, günübirlik tur tekneleriyle körfezin lacivert koylarında yolculuğa çıkan yerli ve yabancı turistlerin, koylarda verilen yüzme molası ve öğle yemeğinin ardından akşam saatlerinde turu tamamladığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim