Azimut, Türkiye'deki yeni özel bayisini açıkladı

İstanbul merkezli Karina Yatçılık hemen geçerli olmak üzere  Türkiye'de Azimut Yachts'ın  beş koleksiyonundan sorumlu olacak.

İstanbul merkezli yat satış firması Karina Yatçılık,  Azimut Yachts'ın  beş koleksiyonu için özel bayi olarak tayin edildi. Azimut Yachts ve Karina Düsseldorf Boat Show'da  sözleşme  imzaladı.

Azimut Yachts'ın  beş koleksiyonu  Atlantis, Magellano, S, Azimut Grande ve Flybridge serileri altındaki ürünlerden oluşuyor.

Anlaşmanın ardından, Karina Türkiye'de satış ve satış sonrası hizmetlerini sunacak. Şirket 11-19 Şubat  arasında İstanbul'da düzenlenecek Avrasya Boat Show 2017'de Azimut Yachts'ı temsil edecek. Karina Yatçılık fuar zamanında gelecekle ilgili planlarını açıklayacağını ifade etti.

 Azimut Yachts Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya ve Pasific satış müdürü  Luca Cristino "Türkiye Azimut yatları  için stratejik ve potansiyel bir pazar bu sebeple devam edip, yatırımlar yapıp, pazardaki lider pozisyonumuzu güçlendirmeyi planlıyoruz. Böyle bir perspektifte,  bize  önümüzdeki yıllarda  umut verici ve güvenilir bir ortak olacak Karina firması ile işbirliğine başlamaktan çok memnunuz." dedi.

Editör: TE Bilişim