Yatlar Kecheese Kupası için yarışacak

 

 

Haziran ayı Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK) yarışları ve Sığacık’ta TEOS MARİNA’nın 3. Kuruluş yıldönümü eğlenceleri ile tam bir deniz şenliği havasında geçecek.

 

 

İlk Yarış 8-9 Haziran’ da EAYK‘ın kardeş Kulüp Ankara Yelken Kulübü (AYK) ile müşterek düzenlediği KECHEESE Kupası olacak. İlk gün koy içi şamandıra yarışı, ikinci gün coğrafi rota yarışı yapılacak. Yarış sponsoru olan keçi sütü ve ürünleri markası KECHEESE, yarışa katılan sporculara kendi ürünlerinden oluşan açık büfe kahvaltı sunuyor.

 

 

Yarışlara IRC sınıflarında katılacak teknelerin 2013 yılı için geçerli IRC belgelerini yarış sekreterliğine ibraz etmeleri gerekiyor. Destek sınıflarında yarışacak tekneler ise, önceki yıllarda destek sınıfında yarışıp yarışmadığına bakılmaksızın yarışlara alınacak.

 

 

Teos Marina yarış öncesi ve sonrası bir hafta ücretsiz konaklama sağlayarak dışarıdan katılan teknelere ev sahipliği yapacak. Dışarıdan katılan teknelerin marinada ücretsiz konaklaması yarışta start alma şartına bağlı. Yarışlar müddetince acil müdahale donanımına sahip sağlık botu ve doktor hazır bulundurulacak.

 

 

AYK-EAYK Yarışı KECEESE Kupası Programı:

 

 

8 Haziran 2013 Cumartesi 1.GÜN

 

 09.00 Yarış Sekreterliğinin açılışı. Kecheese ürünleri ile açık büfe kahvaltı.

 

09.00-10.00 Ölçü kontrolleri ve kayıtlar

 

10.00 Yarış için Skipper brifingi.

 

11.50 Yarış startı uyarı saati.

 

Editör: TE Bilişim