YACHT SHOW EURASIA Fuarı Bodrum'da Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Yaz sezonuna girmeden teknesini değiştirmek ya da yeni tekne almak isteyenler için ister ikinci el, isterse hemen teslim stoktan sıfır tekneler Yacht Show Eurasia’da görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Bu yıl ilk kez Palmarina Bodrum’da düzenlenecek olan Yacht Show Eurasia’da ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır tekneler yeni sahiplerini arayacak. 14 Haziran’da kapılarını açacak olan Yacht Show Eurasia’da 11 tanesi lansman teknesi olmak üzere 120’ den fazla tekne satışa sunuluyor. Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai gibi Ortadoğu ülkelerinden yoğun ziyaretçi talebi alan Yacht Show Eurasia, İngiltere, Rusya, Azerbaycan gibi ülkelerden özellikle ikinci el tekneler için ziyaretçi ağırlayacak. Birçok ünlü ismin teknesinin de satışa çıkacağı Yacht Show Eurasia’da, boyutları 3 Metre ile 45 metre arasında değişen tekne satışa sunuluyor. En ucuzu 27 bin TL’ den başlayan teknelerin en pahalısı ise 28 Milyon TL.  

VIA Fuarcılık; sektörün en başarılı buluşma noktası olan Boat Show organizasyonlarını sektörün ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. Mayıs 2016’da Viaport Marina’da ilki düzenlenen Yacht Show Eurasia Fuarı; sektörün talepleri doğrultusunda bu yıl Palmarina Bodrum’da düzenlenecek. Yacht Show Eurasia; tasarım tekne sipariş dönemini kaçırmış olan deniz tutkunlarını denize inmeye hazır sıfır teknelerle buluştururken, bütçesine uygun daha ucuza tekne sahibi olmak isteyenler için de ikinci el tekne fırsatları sunuyor.  

Yerli yabancı 250 markanın yerini aldığı Yacht Show Eurasia’da 120’ den fazla tekne görücüye çıkacak. Satışları devam eden fuarda, sayının 150’den fazla olması bekleniyor. Deniz Yatçılık, 6 teknesi ve dünyaca ünlü markaları ile Yacht Show Eurasia Palmarina Bodrum’da yerini alırken, sektörün en önemli yerli üreticilerinden Mengi Yay Yatçılık da en özel ve iddialı yatlarıyla fuarda yerini ayırttı.  

DENİZ YATÇILIK, YACHT SHOW EURASIA’DA SHOW’A HAZIRLANIYOR… 

Deniz Yatçılık 6 teknesi ve dünyaca ünlü markaları ile Yacht Show Eurasia Palmarina’ da showa hazırlanıyor. 

Absolute 50 – Denizde fuarda ilk defa sergilenecek 

Absolute Navetta 52 

Absolute 52 Fly 

Absolute 64 Fly – Türkiye’ de ilk defa bu fuarda sergilenecek 

Absolute 56 Hardt Top 

SeaRay 605 Sundancer 

Modelleri ile Bodrum Palmarina’da düzenlenecek olan Yacht Show Eurasia’da yer alan Deniz Yatçılık, ziyaretçilerine geniş bir yelpaze sunacak.  

MENGİ YAY YATÇILIK “SELEDA” teknesi ile Yacht Show Eurasia’ da.. 

Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği 'yat' alt sektöründe ödül alan Mengi Yay tersanesi, kendi yapımları olan SELEDA, 27 metre boyunda ve son zamanların trendi olan trawler tarzına yakın bir dizayna sahip. 2 güverteden oluşan teknede, 7 kabin ve 30 metrekarelik salon var. 

En ucuzu 27 bin TL, en pahalısı 28 Milyon TL olan 120’ den fazla teknenin görücüye çıkacağı Yacht Show Eurasia, bu yıl ilk kez çoğunluğunu Katar, Suudi Arabistan, Dubai, Kuveyt, Lübnan gibi ülkelerden Ortadoğu’lu ziyaretçi ağırlayacağı gibi, Yunanistan, Hırvatistan gibi ülkelerden de ziyaretçilerini ağırlayacak. Önceki yıllarda, ikinci el teknelere Avrupa ve BDT ülkeleri yoğun ilgi gösterirken Ortadoğu’dan alıcılar sıfır tekneleri tercih ediyordu.  

Sektörün lider tekne distribütörleri, üreticileri ve marin ekipman ve aksesuar firmaları, Broker firmaları, Charter firmaları da fuara katılarak, ikinci el ve sıfır tekne satın almak isteyenlere kaçırılmayacak avantajlar sunacak. Teknesini yenilemek, eksik ve ihtiyaçlarını gidermek isteyenler de fuara katılan sektörün ekipman firmaları ile buluşarak hem birçok seçeneği bir arada bulacak hem de farklı fiyat aralıkları içinde tercih yapma imkanına kavuşacak. Yacht Show Eurasia'da, boyları 3 Metre ile 45 Metre arasında değişen 120’ den fazla teknenin yanı sıra her gün yapılacak farklı etkinliklerle dünya standartlarında bir  Yacht Show sunulacak. Bodrum Palmarina’da düzenlenecek olan Yacht Show Eurasia’da ziyaretçiler tekneleri deniz üzerinde test etme imkanı da bulacak.  

PALMARINA BODRUM 

Klasik marinacılık anlayışını değiştirip farklı bir soluk getiren PALMARINA Bodrum 14-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Yacht Show Eurasia’ya ev sahipliği yapacak… 

Mega ve giga yat kapasitesinden göz alıcı mimarisine, mağazalarından restoranlarına kadar günün her saati yaşayan bir merkez olarak yepyeni bir dünya vaat eden Palmarina, hem marina hem de AVM ziyaretçilerine Yacht Show Eurasia Fuarı ile yeni bir heyecan getirmeye hazırlanıyor. 

Masmavi Ege Denizi’nin hemen yanında uzanan ve kendinizi bambaşka bir dünyadaymışsınız gibi hissettiren PALMARINA Bodrum, her anınızı keyif ve huzur dolu bir yaza çevirmek için sizleri bekliyor. Dünya markalarını bir araya getiren AVM sinde alışveriş yaparken verebileceğiniz bir kahve molası ya da denizle birleşen havuzunda yüzerken içeceğiniz enfes bir kokteyl, dünya mutfağından farklı lezzetlerin sunulduğu gurme restoranlarda yiyebileceğiniz leziz bir akşam yemeği ve sonrasında eğlence dolu bir geceye imza atmak… 

RAKAMLARLA YACHT SHOW EURASIA 

Tarih: 14-18 Haziran 2017 

Fuar Alanı: Palmarina, Bodrum 

Katılımcı Firma Adedi: 100+ 

Sergilenen Tekne Adedi: 180+ 

Katılımcı Marka Adedi: 250+ 

Beklenen Ziyaretçi: 15.000+ (yerli), 5000+ (Yabancı) 

Ziyaret Saatleri: 16:00 – 23:00 

Sergilenecek Ürünler: Motoryat, Yelkenli, Sürat Teknesi, Tekne Üreticileri ve Tekne Distribütörleri, Broker Firmalar, Deniz Ekipmanları, Charter Firmaları, Deniz Motosikleti, Motor ve Bot. 

  

Editör: TE Bilişim