VODAFONE RED FAMOUS CUP HEYECANI BAŞLIYOR

 Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları yarın (13 Haziran) başlıyor.

Bu yıl onuncu yaşını kutlayan Vodafone Red Famous Cup, bir kez daha Türkiye’nin sevilen yüzlerini bir araya getirecek. Begüm Toprak, Billur Kalkavan, Burak Hakkı, Demir Demirkan, Didem Erol, Ece Vahapoğlu, Ecem Çalık, Ersin Korkut, Fikret Kuşkan, Fulya Sever, Gökçe Yanardağ, Kenan Vural, Mehmet Aslantuğ, Mesut Özkeçeci, Özlem Kaymaz, Tayanç Ayaydın, Yonca Evcimik, Zeynep Beşerler ve Zeyno Günenç’in katılacağı organizasyonda, ünlü isimler profesyonel sporcularla birlikte yelken açacak.

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları iki gün sürecek. Bu yıl ödül gecesinin sunuculuğunu ise Ece Vahapoğlu üstlenecek. 12 Haziran 2015 – Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda bu yıl onuncusu düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları yarın (13 Haziran) start alıyor. Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, bir kez daha heyecanlı ve eğlenceli bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. İki gün sürecek yarışlarda ünlü isimler ile yelkenciler Bodrum Körfezi’nde yelken açacak. Bu yıl da sanat ve medya camiasının önde gelen isimlerini konuk edecek organizasyona Begüm Toprak, Billur Kalkavan, Burak Hakkı, Demir Demirkan, Didem Erol, Ece Vahapoğlu, Ecem Çalık, Ersin Korkut, Fikret Kuşkan, Fulya Sever, Gökçe Yanardağ, Kenan Vural, Mehmet Aslantuğ, Mesut Özkeçeci, Özlem Kaymaz, Tayanç Ayaydın, Yonca Evcimik, Zeynep Beşerler ve Zeyno Günenç katılacak. Ünlü isimler, teknelerde profesyonel yelken sporcuları ile birlikte parkurları tamamlayarak kıyasıya mücadele edecek. En sosyal tekne seçilecek Ünlüler ayrıca, yarıştıkları tekneleri “En Sosyal Tekne” yapabilmek için #FamousCup15 hashtag’i ile gerçekleştirecekleri paylaşımlarla sosyal medyada da yarışacak. Teknelerdeki yarışçı ve ünlülerin sosyal medyada paylaşacakları fotoğraf ve videoların alacağı toplam beğeni sayısına göre “En Sosyal Tekne” belirlenecek. Böylece, takipçiler de yarışmanın bir parçası haline getirilecek.

“En Sosyal Tekne”nin ekibine mobil operatörler arasında şu an için sadece Vodafone’da satışa sunulacak olan HTC One M9+ akıllı telefon hediye edilecek. Ayrıca, “En Sosyal Ünlü” istediği bir takipçisine de HTC One M9+ telefon hediye edebilecek.

Tekneler cepten takip edilecek Yazın gelişini ünlüler ile beraber yelken yaparak kutlayacak olan Vodafone Red, onuncu yılında Famous Cup katılımcı ve izleyicileri için çeşitli dijital sürprizler de sunacak. Buna göre, Vodafone makinelerarası iletişim (M2M) teknolojisine dayalı özel bir takip cihazıyla donatılacak teknelerin lokasyon, hız, yön, isim ve toplam kat ettiği mesafe gibi performans bilgilerine uzaktan anlık erişim sağlanacak.

Ayrıca, her teknede bulunacak “Cepte Wi-Fi” kablosuz modem ile yarışçılara yarış boyunca Vodafone 3G bağlantısıyla her an internete bağlanma imkânı sunulacak. Diğer yandan, tüm organizasyon, yarışa özel olarak hazırlanan www.redfamouscup.com sitesi ve Vodafone TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak. HTC Re-Camera ile Youtube üzerinden ve Periscope uygulaması ile canlı yayınlar da gerçekleştirilecek. www.redfamouscup.com sitesinden ayrıca, organizasyonla ilgili tüm detaylara ulaşmak, teknelere ilişkin istatistikleri ve konum bilgilerini harita üzerinden anlık olarak takip etmek mümkün olacak.

Vodafone Red Famous Cup, 14 Haziran Pazar akşamı sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun üstleneceği ödül töreniyle sona erecek.

Editör: TE Bilişim