Viaport Marina KYK CUP’ta kayıtlar başladı

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, deniz tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

Kalamış Yelken Kulübü işbirliğiyle düzenlenecek olan Viaport Marina KYK Cup, deniz üzerinde görsel bir şölene imza atmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 50’ye yakın yelkenlinin katılacağı yarış, 27 Haziran’da İstanbul Boğazından start alacak, Viaport Marina’da son bulacak…

İstanbul Tuzla’da Via Properties tarafından hayata geçirilen dünyanın ilk 6 fonksiyonlu marinası olma özelliğine sahip Viaport Marina, geleneksel hale getirilecek olan Viaport Marina Cup’ı, 27 Haziran’da Kalamış Yelken Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilecek.MotorBoat & Yachting ve Kral Pop Radyo’nun da basın sponsorluğunu üstlendiği Viaport Marina KYK CUP’ta kayıtlar başladı.

Yelkenler fora!

Viaport Marina KYK CUP, 27 Haziran cumartesi günü İstanbul Boğazından start alacaklar ve zorlu bir parkur sonrasında Viaport Marina’ya ulaşacaklar.

Deniz tutkunlarına özel düzenlenen yarışa katılan tüm tekneler 5 Temmuz’a kadar Viaport Marina’da ücretsiz konaklayabilecekler. Toplam 5 sınıfta yapılan ve her sınıfta dereceye giren tekneler içinse, galip gelen tekneye 15 güne kadar ücretsiz kara konaklaması hediye edilecek. 2. olan tekneye ise 10 güne kadar kara konaklama, 3. Tekneye ise 7 güne kadar ücretsiz kara konaklama hediye edilecek.

Editör: TE Bilişim