TYF YARIYIL KUPASI YARIŞLARI BODRUM’DA DEVAM EDİYOR…
 
Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2012 yılı takviminde yer alan 420-470, RS:X ve Techno 293 Yarıyıl Kupası yarışları, Bodrum’un İçmeler bölgesinde Bodrum Belediyesi Yelken Kulubü tesislerinde  devam ediyor.

420, RS:X (Olimpik Windsurf) ve Techno 293 (Olimpik Hazırlık Windsurf) sınıfı için şeçme niteliği taşıyan yarışlarda, 5 il 10 Kulubü temsilen 82 sporcu mücadele ediyor.
 
Bugün yapılan çekişmeli yarışlarda tüm sınıflarda  3 yarış serisi daha tamamlanarak Toplam 6 yarış sonuçları belirlendi.
 
420 Sınıfı;
Fenerbahçe Sp.Klb. Yelken Şubesi Sporcuları Cafer ve Caner Cicibıyık liderliklerini sürdürürken, İstanbul Yelken Kulubü’nden İpeknaz Özden ve Deniz Gökmeral 2. , Gökova Yelken Kulubü’nden Doğa Savaş ve Halil Demirel çifti 3. Oldu.
 
RS:X U19 Sınıfı;

ARM Urla Yelken Kulubü’nden Sinan Şenevrensel 1., Çeşmealtı Rüzgar Kulubü’nden Dilara Uralp 2. , Fenerbahçe Sp. Klb. Yelken Şubesi’nden Tolga Çoşkun 3. Oldu.
 
Techno 293 U17 Sınıfı;

Fenerbahçe Sp.Klb. Yelken Şubesi’nden Poyraz Akay 1. , ARM Urla Yelken Kulubü’nden Asil Erden Dalgıç 2. , İstanbul Yelken Kulubü’nden Yavuz Ali Ekmekçi ise 3.lüğü elde etti.
 
Techno 293 U15 Sınıfı;

İstanbul Yelken Kulubü’nden Cihan Özdemir 1. , aynı kulupten Özgür Can Doğan 2. Ve Galatasaray Sp. Klb. Yelken Şubesi’nden Onur Cavit Biriz 3. Oldu.
 
TYF Yarıyıl Kupası yarışları 4 Şubat Cumartesi günü yapılacak Ödül Töreni ile sona erecek.
Editör: TE Bilişim