RÜZGÂR SÖRFÜ TÜRKİYE LİGİ’NİN 3. AYAĞI URLA’DA YAPILACAK

Türkiye Yelken Federasyonu ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi koordinesinde, Dikili Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Çeşme Belediyesi ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi’nde heyecan artarak devam ediyor.

İlk ayağı 29 Haziran-2 Temmuz’da Seferihisar/Sığacık’ta, ikinci ayağı 13-16 Temmuz tarihlerinde Dikili/Çandarlı-Doğu Plajı’nda 65 sporcunun katılımıyla yapılan Rüzgâr Sörfü Türkiye Ligi’nin üçüncü ayağı bu hafta Urla’da yapılacak. Yarışlar, Göztepe Spor Kulübü Rüzgâr Sörfü Şubesi ev sahipliğinde 3-6 Ağustos tarihlerinde Urla Torasan’da gerçekleştirilecek.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, yarışların daha ilk yılında büyük heyecan yarattığını ve ilgiyle takip edildiğini belirtirken Urla’da da izleyenleri keyifli yarışların beklediğini söyledi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk de oldukça keyifli ve çekişmeli geçen yarışların, İzmir ve Ege’nin sörf cennetlerinin tanıtımına katkı koyduğunu belirterek, sörf tutkunlarını Urla’daki yarışların heyecanını paylaşmaya davet etti.

Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi’nin 4. ayağı olan Türkiye Slalom Şampiyonası ise 17-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çeşme Alaçatı’da Çağla Kubat Rüzgâr Sörfü Yelken Kulübü’nde yapılacak.

Editör: TE Bilişim