PYK-MARINTURK KUPASI 2013, 18 – 19 Mayıs tarihlerinde Pendik’te yer alan Marinturk İstanbul City Port marinada, Pendik Yelken Kulübü ile birlikte organize ediliyor.

4. PYK-MARINTURK KUPASI, tarih olarak  19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapılacak olması ile de ayrı bir anlam kazanıyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan PYK-MARINTURK KUPASI’nda  18 MAYIS 2013 Cumartesi günü Pendik’ten başlayarak coğrafi rotada yarışacak olan yelkenliler, 19 MAYIS 2013 Pazar günü ise şamandıra yarışında performanslarını sergileyecekler.

Yarışa katılacak tüm tekneler; Marinturk İstanbul City Port’ta buluşarak bir noktadan hareket edecek ve PYK-MARINTURK KUPASI süresince kendilerine ayrılmış olan  aynı iskelede bağlı bulunacaklar. IRC1, IRC2, IRC3, IRC4 ve Yelken Tutkunları sınıflarında yapılacak olan yarışlar tüm deniz ve yelken tutkunlarını bir araya getirecek.

PYK-MARINTURK KUPASI ödül töreni, 19 Mayıs 2013 tarihinde yarış bitiminde Marinturk İstanbul City Port’ ta gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilişim