Pegasus Windsurf Ligi 3. Ayak Gömeç yarışları Sona Erdi.

Kadınlarda Lena Aylin Erdil, Erkeklerde Ertuğrul İçingir Lig Liderliğini Sürdürüyor.

Arkent Gençlik ve Spor Kulübü evsahipliğinde Gömeç’de düzenlenen Pegasus Windsurf Ligi 3. Ayak yarışlarında toplam 2 yarış serisi gerçekleştirildi. 

Pegasus Windsurf Ligi 3. Ayak yarışlarına İstanbul, İzmir, Muğla, Zonguldak, Trabzon ve Çanakkale olmak üzere 6 ilden 14 kulubü temsilen 53 erkek 13’ü kadın toplam 66 sporcu katıldı.

Gömeç’de erkekler ve kadınlar kategorilerinde yapılan 2 yarış serisi  ile Lig’de toplam 5 yarış sonucu belirlendi. Kadınlarda Lena Aylin Erdil 4.1 puanla Liderliğini sürdürürken, ikinci 5.4 puanla Çağla Kubat, üçüncü ise 14.0 puanla Fulya Ünlü.

Erkekler kategorisinde ise Ertuğrul İçingir 8.1 puanla Lider, Emirhan Kolburan 12.7 puanla 2., Ege Şefik Kurt ise 31.7 puanla 3.sırada.

Gömeç yarışlarında kategorilerinde en iyi performansı gösteren sporculara Arkent Gençlik ve Spor Kulubü tarafından Altın Karma ödülleri takdim edildi. Gömeç Kaymakamı Ali Uslanmaz, Arkent Gençlik Spor Kulubü Başkanı Turan Nurcan katıldı.

3. Ayak Gömeç Yarışları Altın Karma;

Kadın                Çağla Kubat                        İstanbul Ferdi
Genç Bayan       Dilara Uralp                        Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü
Erkek                Ertuğrul İçingir                 Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi 
Genç Erkek        Can Göv                              Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü
Master               Ali Sinan Gerzile               Ege Açıkdeniz Yat Kulübü     

Pegasus Windsurf Ligi yarışları, 12 Ağustos’ta İstanbul’da Erkek, Kadın, Genç Erkek, Genç Bayan ve Master kategorilerinde  Türkiye Şampiyonları yaratarak sona erecek.

Editör: TE Bilişim