MYK-GİSBİR Kupası Yarışları Düzenlendi

MYK (2)MYK-GİSBİR Kupası Yarışları,28 Mart Cumartesi günü MYK (Marmara Yelken Kulübü) ev sahipliğinde düzenlendi.

GİSBİR (Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği) sponsorluğuyla düzenlenen yarışlar Caddebostan parkurunda yapıldı. Türkiye Yelken Federasyonu’nun Faaliyet Programında yer alan ve GİSBİR ile MYK’nın gerçekleştirdiği ortak çalışmayla bu yıl ikincisi düzenlenen MYK – GİSBİR Kupası Yarışı IRC 0, IRC I, IRC II, IRC III, IRC IV, Destek ve Sportboats sınıflarına açık olan yarışlara katılımın yüksek oldu.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan TORLAK, Genel Sekreter Süheyl DEMİRTAŞ, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan ÖZOKUTUCU ve MYK Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Değer, Arif Tamer DÖKMECİ, Kulüp Müdürü Begüm BERKER, hakemler ve sporcuların katılımıyla Marmara Yelken Kulübü Lokali’nde yoğun katılımla gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren takımlara MYK-GİSBİR kupası, madalyası ve GİSBİR anı objeleri takdim edildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren MYK Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZAN, MYK-GİSBİR Kupası Yat Yarışları’nı GİSBİR ile işbirliği içerisinde başarıyla gerçekleştirmiş olmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti. GİSBİR’e denizciliğe, yelken sporuna ve gençlere verdiği destekten ötürü teşekkür eden Vedat ÖZAN, gelecekte de MYK ile GİSBİR arasında bu tür verimli ve faydalı işbirlikleri gerçekleştirmeyi ümit ettiklerini belirtti.

Ardından kürsüye davet edilen GİSBİR Genel Sekreteri Süheyl DEMİRTAŞ, Türkiye’nin en eski sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN’ın Başkanlığında faaliyetlerini yürüten GİSBİR’in, “Denizlere Hâkim Olan, Cihana Hâkim Olur” sloganından hareketle denizciliğe ve gençlere yönelik destek sağlamak ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek konularında daima etkin bir rol üstlendiğini ve Marmara Yelken Kulübü ile ikinci kez işbirliği gerçekleştirmekten mutlu olduklarını ifade ederek tüm yarışmacılara katılımlarından ötürü teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.
MYK-GİSBİR Kupası Yat Yarışları’nın sonuçları aşağıdaki gibidir:

MYK-GİSBİR KUPASI SPORTBOATS YARIŞI
28-29 MART 2015 İSTANBUL
KESİN SONUÇLAR

DİV 1

SIRALAMA YELKEN NO TEKNE ADI 1.YARIŞ 2.YARIŞ TOPLAM
1 2502 NAFİZ 2 1 3
2 2501 RUFFLES 1 2 3


DİV 2

SIRALAMA YELKEN NO TEKNE ADI 1.YARIŞ 2.YARIŞ TOPLAM
1 25009 PİRİ REİS 2 1 3
2 6436 JUST FOR U 1 2 3
3 1997 MODAFEN 4 3 7
4 6362 GUARANA 3 4 7

MYK-GİSBİR KUPASI IRC
28-29 MART 2015, İSTANBUL
KESİN SONUÇLAR

DERECE SINIF YEL.NO TEKNE ADI 
1 IRC 2 818 F 35 EXPRESS HEDEF YELKEN 
1 IRC 3 1979 HANGOVER 
1 IRC 4 773 MİNX HEDEF YELKEN 
1 DESTEK 5051 ADA PUPA ADRENALİN

 

Editör: TE Bilişim