Mersin Liman İşletmesi A.Ş., Dragon Cup Turkey 2013'ün Ankara'da yapılan finallerinde ikinci olarak Mersin'in gururu oldu. 

Dünyanın en geniş katılımlı kurumlar arası spor etkinliklerinden biri olan Dragon boat yarışları, bu yıl Türkiye İnsan Yönetimi Derneği işbirliği ve Türkiye Kano Federasyonu'nun destek ve denetimi altında uluslararası bir kimliğe bürünerek 'Tek Yürek, Tek Kürek' sloganıyla 7 ilde gerçekleştirildi.

Mersin’deki yarışmalarda şampiyon olan MIP, Ankara Gölbaşı Mogan Park’ta gerçekleştirilen finallerde, Mersinli ünlü hakem Selçuk Dereli tarafından desteklendi.

Oldukça çekişmeli geçen final yarışında ilk üç dereceye giren takımlar arasında salise farkı olması, yarışma heyecanını daha da arttırdı.

Amatör ruhla profesyonellere karşı başa baş bir mücadele veren Mersin MIP, finallerde ikinci olarak Mersin’in gururu oldu.

500 kurumun çalışanları sezon boyu kendi illerinde mücadele etti. 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde organize edilen Türkiye Finali'nde şampiyonluk ile taçlandırılan kurum, Tayland'da yapılacak olan Kral Kupası Dragon boat yarışlarına katılma hakkı kazandı.

Dragon Cup kurumların, takım ruhunun canlandırılması, motivasyonun arttırılması ve çalışanların liderlik özelliklerinin ön plana çıkarılmasını hedefliyor.

Aynı zamanda kurumsal şirketleri bu etkinliğin çatısı altında toplayarak takım ruhunu güçlendirmeyi, denize ve su sporlarına olan ilgiyi arttırmayı amaçlıyor.

Editör: TE Bilişim