UNO- ERA YAZ KURSLARI YELKEN YARIŞLARI’NDA MİNİKLER KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

UNO ve ERA Bodrum Yelken Kulübü işbirliği ile düzenlenen 2012 Yaz Dönemi Yelken Kursları’nın minik katılımcıları, Bitez’de düzenlenen yarışlarda hünerlerini sergiledi. Minik yelkencilerin su üzerindeki mücadelesini izleyenler arasında Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer de vardı.

Çocuk ve gençlere yelken sporunu sevdirmeyi amaçlayan UNO- ERA Yaz Dönemi Yelken Kursları 15 Haziran’dan bu yana sürüyor.  Kurslarını başarıyla tamamlayan sporcular UNO- ERA Yaz Kursları Yelken Yarışları’nda kıyasıya mücadele etti. Minik yelkencilerin su üzerindeki mücadelesi izleyenlere de keyifli anlar yaşattı.

Yarış günü, sabah 10:00’da kursiyerlerin yarışlarıyla başladı; 14:00’te yapılan “Kursiyerler Ödül Töreni” ile devam etti. İleri ve üst düzey grupların yarışları ile süren keyifli gün 18:30‘da onlar için düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

UNO’nun tüm gün süren tadım aktiviteleri ve ikramları da, hem öğrenci ve velilerin hem de izleyicilerin ağzını tatlandırdı. Ünlü senarist ve yelkensever Gani Müjde ile oyuncu eşi Belma Canciğer de izleyiciler arasındaydı. 

7- 15 yaş grubuna yönelik Optimist, 15- 18 yaş grubuna yönelik Laser kursları düzenleyen UNO- ERA; Bodrum Bitez’deki tesislerinde Haziran’dan bu yana miniklere yelken sevgisi aşılıyor, sportif gençler yetişmesini hedefliyor.

Eğitimlerin tecrübeli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirildiği ve Eylül’ün ikinci haftasına kadar üç dönem daha devam edecek olan UNO- ERA Yaz Dönemi Yelken Kursları’na başvurular sürüyor. Kontenjanla sınırlı kurlara, ilgili yaş gruplarındaki tüm çocuklar katılabiliyor.

Minik yelkencilerin su üzerindeki mücadelesini izleyenler arasında Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer de vardı.

FOTO: Minik yelkencilerin su üzerindeki mücadelesini izleyenler arasında Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer de vardı.

 

Editör: TE Bilişim