Antalya’dan İstanbul’a Kanolarıyla Seyahat Eden Turizmcilerin Durağı Çeşme Marina Oldu... 

Akdeniz ve Ege'de kıyı güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla Antalya'dan İstanbul'a kano ile yolculuk yapan iki turizmci, Çeşme Marina’da verdikleri mola sonrası yollarına devam ettiler. 

Ege ve Akdeniz'in kıyı güzelliklerini tanıtmak amacıyla, 1 Nisan'da kanolarıyla Antalya'dan İstanbul'a gitmek için yola çıkan Onur Erdoğan ve İrfan Emek 30 Mayıs günü Çeşme Marina’ya geldi. Çeşme Marina’nın butik oteli, Çeşme Marina Konukevi’nde 1 gece konaklayan Erdoğan ve Emek sabah erken saatlerde Karaburun’a doğru tekrar denize açıldılar.  

Temmuz ayının ilk haftasında İstanbul'a ulaşmayı planladıklarını söyleyen Onur Erdoğan, "Hava koşulları elverdiği takdirde İzmir ve Çanakkale’den sonra planımız İstanbul’a Beşiktaş İskelesi'nden çıkmak." dedi.  

İrfan Emek "Bitmesini istemediğimiz bir yolculuk bu. Kıyı güzelliklerini fotoğraflarla belgeliyoruz. Oluşturduğumuz sitede ve sponsorumuzun internet sitesinde yayınlayarak tanıtıyoruz. Çeşme Marina tarafından ağırlanmak da çok keyifliydi. Burada da bol bol fotoğraf çektik ve takipçilerimiz ile paylaştık." şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim