Türkiye Yelken Federasyonu’ndan İÇDAŞ’ın Türkiye Şampiyonu Genç Yelkencisine Ödül

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) 2014 yılında başarı kazanan sporculara, İstanbul’da düzenlenen törenle ödüllerini verdi. Ataköy’deki Milli Olimpiyat Komitesi - Olimpiyat Evi’ndeki törende Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü’nün genç sporcularından Duru Gündoğmuş, ödülünü aldı.

İÇDAŞ Spor Kulübü yelkencilerinden olan Duru Gündoğmuş, geçtiğimiz kasım ayında düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Techno 293 Sınıfı U 13 gurubunda “Türkiye Şampiyonu” olmuştu. Genç sporcu, Çanakkale’ye armağan ettiği bu şampiyonluktan sonra TYF’nin düzenlediği ödül törenine davet edildi.

İstanbul Olimpiyat Evi’nde düzenlenen törene Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Mehmet Serhat Belli, Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Olimpiyat Komitesi üyeleri, yelken kulüplerinin yöneticileri, yelken sporu il temsilcileri, sporcular ve yakınları katıldılar. Başarılı sporcuların ödüllendirildiği gecede Duru Gündoğmuş ailesi ve antrenörü ile birlikte ödülünü aldı.

Çanakkale adına gurur veren gecede İÇDAŞ Spor Kulübü yöneticileri ve antrenörleri Duru Gündoğmuş’un mutluluğunu paylaştılar. Ödülünü alan Duru Gündoğmuş, “Bu ödülü Çanakkale’nin gençleri adına, Çanakkale için alıyorum. İÇDAŞ Spor Kulübü sporcusu olmaktan ve bu gururu yaşamak, yaşatmaktan dolayı çok mutluyum. Başarılarımın devam etmesi için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Çanakkale de yaşayan bir sporcu olarak başarılarımın güzel kentimde de fark edilmesini istiyorum. Ödülüm öncelikle Çanakkale’ye ve İÇDAŞ Spor Kulübü’ne armağan olsun" dedi.

Editör: TE Bilişim