Folkart Uluslararası Çeşme Yelken Haftası heyecanı başlıyor

Uluslararası Çeşme Yelken Haftası heyecanı başlıyor. Çeşme’de 24–28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Folkart 2. Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'nda (Folkart International Çeşme Opti-Week) yüzlerce sporcu şampiyonluk için mücadele verecek.

Yürüyüşle başlayacak

Uluslararası Çeşme Yelken Haftası 24 Kasım Salı günü saat 16.30’da Çeşme Çarşı girişinde toplanan bütün ülke sporcularının bayrakları ile bando eşliğinde Atatürk Heykeli’ne yürümesi ile başlayacak. Atatürk Meydanı’nda açılış konuşmaları ve halk oyunları gösterilerinin ardından yarışlara geçilecek.  

Amansız mücadelelere sahne olacak organizasyon için yapılan hazırlıkların sonuna gelindiğini ifade eden Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Özlem Akdurak, Çeşme'nin konumu ve iklimiyle yelken sporuna son derece elverişli olduğunu söyledi.

İzmirli deniz tutkunları davetli

Geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri organizasyonla ilgili spor otoritelerinden oldukça iyi geri dönüşler aldıklarını ve çalışmalarını da bu yönde sürdürdüklerini anlatan Akdurak, “Türkiye’nin en ünlü yapı firmalarından olan Folkart şampiyonamıza sponsor olarak yelkende dünya markası olma yolunda çok önemli bir yol aldık. Doğal güzellikleri sebebiyle yelkende dünyanın sayılı parkurları arasına girmeyi hedefliyoruz. Her geçen yıl daha bir öncekinden daha iyi organizasyon düzenleyerek bu amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm İzmirli deniz tutkunlarını şampiyonamızı izlemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Seferber oldular

Uluslararası Çeşme Yelken Haftası’na ismini veren ana sponsor Folkart ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu, Spor Toto, Deniz Ticaret Odası, Çeşme Belediyesi, Çeşme Esnaf Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği, Pınar, Metin Akdurak A.Ş., Altınyunus Otel, Boyalık Beach Otel, Çardak Otel, Ege Birlik, Ilıca Otel, Pırıl Otel, Sheraton Otel, Alaçatı Beach Otel, Uçak Kardeşler destek veriyor. 

 
Editör: TE Bilişim