Engeli Kano İle Aştılar

Foça, Ilıpınar Özel Engelli Merkezi öğrencilerine “Engelsiz Deniz Kanosu” projesi kapsamında Kano eğitimi alan çocuklar, kursu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Foça İngiliz Burnu Mevkiinde uygulanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, engelli ve dezavantajlı çocuklara, 15 saatlik kano eğitimi verildi. Foça Kaymakamlığı, Foça Belediyesi, Foça Windsurf ve Yelken Kulübü, Milli eğitim Müdürlüğü, Leon Otel ve Ilıpınar Özel Engelli Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan projede 8 çocuğa, eğitim programı uygulandı.

Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler ise sertifikalarına kavuştu. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, projenin önemine değinerek, “Yaz döneminde köy çocuklarımızı denizle buluşturduktan sonra, bu defa de engelli çocuklarımızı denizle buluşturduk. ‘Engelsiz Deniz Kanosu’ ismini verdiğimiz projemizde, engelli çocuklarımıza ulaştık. Onlara, kano eğitimi verdik. Bundan sonraki süreçte de bu tür sosyal projeler gerçekleştirmeye ve destek vermeye devam edeceğiz.

Foça Windsurf ve Yelken Kulübü Sorumlusu Sayın Ercan Safran’a ve ekibine, emekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Foça Windsurf ve Yelken Kulübü Sorumlusu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Safran yaptığı açıklamada “Engelsiz Deniz Kanosu “ adını verdiğimiz bu projeyle birlikte bu sezon 2. Sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştik. Engelli ve dezavantajlı çocuklarımıza, öğretmenleri eşliğinde kano eğitimi verdik. Bizlere büyük destek veren Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a ve öğrencilerimize ve eğitim boyunca canla başla çalışan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim