“ATATÜRK KUPASI YARIŞLARI”NDA, BÜYÜK ÖNDER ÖZLEMLE ANILDI

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü(EAYK), Uluslararası Çeşme Yat Kulübü (ICYC) ve Urla Yelken Kulübü(URİYAT) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “İzmir Sonbahar Trofesi Yarışları”na, bu yıl İMEAK DTO İzmir Şubesi de katkı sağladı.

Yarışlar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla 8-9 Kasım tarihlerinde Çeşme Marina’da düzenlendi ve “DTO İzmir Şubesi Atatürk Kupası” olarak adlandırıldı.

Komite botundan yarışın startını veren İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, yarışlar ile Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün saygıyla anıldığını söyledi. Öztürk, “İMEAK DTO İzmir Şubesi olarak böylesine güzel ve anlamlı bir yarışmaya destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz” diye konuştu. 15 tekne ve 90 sporcunun katıldığı yarışların 8 Kasım Cumartesi günü brifingle başladığını kaydeden Öztürk, “Brifingde yarışlar le ilgili detaylar verildi. 8 Kasım Cumartesi günü 2 yarış planlanmıştı ancak hava şartlarından dolayı tek yarış yapıldı. Yarışlar, Pazar günü de devam etti. Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. ” diye konuştu.

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü Komodoru Mehmet Yaşar Akçay ise, yarışın düzenlenmesinde emeği geçen tüm kuruluşlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim