DENİZ KUVVETLERİ KUPASI 2006 SABAH AÇIKDENİZ YAT YARIŞLARINDA HEYECAN BAŞLIYOR!

Ülkemizin en prestijli, en uzun menzilli yat yarışı olan ve geçmişi 35 yıla dayanan Deniz Kuvvetleri Kupası Sabah Açıkdeniz Yat Yarış’larına, 14 Temmuz Cuma günü İstanbul Çengelköy’de start verilecek. 50’yi aşkın tekne ve 700 yarışcının katılacağı Büyük Yarış, İstanbul – Bozcaada, Bozcaada – Çeşme parkurunda seyredecek,  Çeşme – Bodrum etabı ise, Sabah Doğu Ege Yelken Haftası ile son bulacaktır.

Sabah Gazetesi, Deniz Kuvvetleri ve Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü TAYK’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen, tarihsel kökeni itibariyle alanında en önemli yarışlardan biri olan Deniz Kuvvetleri Kupası 2006 Sabah Açıkdeniz Yat Yarışları’nda amaç, uluslararası  arenada yarışmanın tanıtımını yaparak, ülke turizmine destek vermek.

‘Nerede yelken, orada Sabah’

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, yarışmanın en önemli özelliği olan ‘ekip ruhu’ anlayışının, Sabah’ın gazetecilik anlayışıyla örtüştüğünü, bunun yarışlara verdikleri destekte önemli bir etken olduğunu belirtti. Altaylı ayrıca, yelken sporlarının yurtdışında büyük ilgi gördüğünü, ülke tanıtımına büyük fayda sağladığını söylerken, Sabah Gazetesi olarak bu sporu 7’den 70’e her kesime sevdirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Bu amaç doğrultusunda yelken sporu alanında yapılan yarışlara Sabah Gazetesi olarak destek vereceklerini vurguladı.

Deniz Kuvvetleri Kupası 2006 Sabah Açıkdeniz Yat Yarışları, 14 Temmuz Cuma günü Çengelköy’de, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Ciner Grubu yöneticilerinin katılımıyla başlayacak.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim