Bursa'da İznik Gölü'nü 6 saatte yüzerek geçmeyi başaran Hasan Bayram, belediyede cankurtaran olarak göreve başladı. Bayram, bu kez de Osmangazi Belediyespor adına Çanakkale Boğazı'nı geçmek için kulaç atacak.

Yaklaşık bir ay süren çalışmaları sonrasında İznik Gölü'nü 6.5 saatte yüzerek geçmeyi başaran Hasan Bayram, Çanakkale Boğazı maratonu için hazırlıklara başladı. İznik Gölü rekoru sonrasında Osmangazi Belediyesi'nden gelen cankurtaranlık teklifini kabul eden Bayram, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Osmangazi Belediyesi adına Çanakkale Boğazı'nı geçmeyi planlıyor.
 
Cankurtaranlık yapan ve hazırlıklarını sürdüren Bayram, 30 Ağustos günü bir rekora daha imza atacağını belirterek, "Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Çalışmalarım aralıksız devam ediyor. Kendime güveniyorum" dedi.
 
Genç yüzücü, Çanakkale Boğazı'nın genel coğrafyası ve akıntıları hakkında bilgi donanımını zenginleştirdiğini ifade ederek, "Soğukkanlılıkla akıntıyı atlatmak kolay oluyor. Çanakkale Boğazı'nı da profesyonel şekilde geçeceğim" diye konuştu.
DenizHaber.Com
Editör: TE Bilişim