Çeşme Kanalındaki hortum, planlanan yarışı iptal ettirdi…

Uluslararası Çeşme Yat Kulübü(ICYC) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün (EAYK) ortaklaşa düzenlediği İzmir Sonbahar Trofesi Çeşme Parkuru 4. Ayak yarışları, 25-26 Kasım da IC Çeşme Marina’da gerçekleştirildi.

Cumartesi, Marina Yacht Club’ta yapılan brifingin ardından 29 tekne denize açıldı. Uygun rüzgârın oluşmasıyla ekipler keyifli bir coğrafi rota yarışını tamamladılar. Yarışın ardından Marina Yacht Club’ta ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde IRC 1’de BOREAS, IRC 2’de ARNES, IRC 3’de YUNUS MARİN CYGNUS, IRC 4’de VMG, IRC’5 de FERMER ve Destek Sınıfında DUYGU 7 birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Pazar günü, brifingde başhakemin, 2 yarış yapılacağını duyurmasının ardından ekipler denize açıldı. Ancak ilk yarış tamamlandıktan sonra Çeşme kanalında beklenen fırtına nedeniyle ikinci yarış hakem heyeti tarafından iptal edildi.

İzmir Kış Trofesi 4. Ayak Yarışları sonucunda; IRC 1’de BOREAS, IRC 2’de LADIES FIRST, IRC 3’de GOODDAY SUNSHINE, IRC 4’de VMG, IRC 5’de FERMER ve Destek Sınıfı’nda DUYGU 7 birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

2017 Sonbahar Trofesi’nin 5. ve son ayak yarışları ile Trofe kapanış töreni, 16-17 Aralık’ta Çeşme Marina’da yapılacaktır.

Editör: TE Bilişim