30. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Teknik Koordinasyon ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

22 Temmuz 2018 tarihinde düzenlenecek 30. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı teknik koordinasyon ve güvenlik toplantısı bugün (11 Temmuz 2018) Olimpiyatevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya TMOK Başkan Yardımcısı ve Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Usta, Başkan Yardımcısı Gürsel Şen, Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Komodoru Cahit İstikbal, Sahil Güvenlik Yüzbaşı Serhat Özdemir, Komisyon Üyesi Celal Porsun ile ilgili birimlerin yetkilileri katıldı.

Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Usta’nın açılış konuşması ile başlayan toplantı Yarış Komodoru Cahit İstikbal ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Yüzbaşı Serhat Özdemir’in kara ve su üstü güvenliği, emniyet ve yarışma akışına dair bilgileri içeren konuşmalarıyla devam etti. Kurumlar arası koordinasyon konularında görüşmeler ile süren ve kendilerinden beklenen yükümlülüklerin değerlendirildiği toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Toplantıya katılan kurum ve kuruluşlar: Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Komutanlığı, İstanbul Emniyeti Deniz Şube Müdürlüğü, İstanbul Liman Başkanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Denizciler Dayanışma Derneği Başkanlığı (DAKSAR), Şehir Hatları A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kartal Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Limit Doğa Sporları Kulübü Başkanlığı, Yeditepe Üniversitesi Doğal Afetlerde Arama Kurtarma Kulübü (YÜDAK) ve Bayındır Sağlık Grubu.

Editör: TE Bilişim