YELKEN YARIŞININ BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!

BİSSE Ana Sponsorluğunda “BAU Bosphorus Sailing Cup 2015” in Şampiyonları belli oldu.

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Bisse’nin ana sponsorluğunu üstlendiği “BAU Bosphorus Sailing Cup” 2 Mayıs, Cumartesi saat 11.00’da teknelerin İstanbul Boğazı’na yelken açmasıyla başladı.

Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şenay Yalçın’ın start verdiği yarışta kazananlar belli oldu. Yarışın Overall Birincisi “Arçelik Alize” olurken, overall ikincisi “Logo” ve overall üçüncüsü ise “Ford Otosan & Fenerbahçe 1” takımları oldu.

Yelkenciler açısından zorluk seviyesi oldukça cazip bir parkur olan İstanbul Boğazı’nda gerçekleşen BAU Bosphorus Sailing Cup 2015’de IRC 0-1-2-3-4 ve Gezginler Sınıfı’nda yarışan tekneler arasında da birinciler belirlendi.

IRC 0 Kategorisinin birincisi Ford Otosan-Fenerbahçe 1, IRC 1 Kategorisinin birincisi BAU Golden Toy, IRC 2 Kategorisinin birincisi Arçelik Alize, IRC 3 Kategorisinin birincisi Turkcell Alize ve IRC 4 Kategorisinin birincisi DHO Zıpkın oldu. Gezginler sınıfında yarışan tekneler arasında da birinciliği Fanlic Happyhour kazandı. İstanbul Boğazı’nda gerçekleşen yarış Bahçeşehir Üniversitesi önünden başlatıldı.

Beykoz noktasından dönüp yeniden Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) önünde son buldu. Bu yıl yarışın ana sponsorluğunu üstlenen Bisse’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli organizasyon ile ilgili olarak “BİSSE markası olarak BAU Bosphorus Sailing Cup’ın ana sponsorluğunu üstlenmek, bu özel organizasyonun bir parçası olmak bizleri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Yelken sporu meşakkatli, ciddi bir takım çalıştırması ve disiplin gerektiren ayrıcalıklı bir spor.

Ekip ruhunu en üst noktada görebildiğimiz spor alanlarından biri Yelken, markamızda da ekip ruhu ile çalışmak, sonuca beraber ulaşmak bizim için çok önemli işte bu yüzden kendimizi görebildiğimiz, yakın hissettiğimiz için bu özel organizasyonda olmak ve Yelken yarışlarını desteklemek istedik. Ülkemizde gerek markaların gerekse bireylerin sporun herhangi bir alanında mutlaka yer almaları gerektiğine inanıyorum. Biz BİSSE olarak sporun farklı alanlarına yönelmeyi seven bir markayız.

Ulusal bir marka olarak sportif faaliyetlere destek olmayı sorumluluğumuz olarak görüyoruz ve bu yönde çalışmalarımıza da devam edeceğiz” şeklinde görüşlerini belirtti. Organizasyonun ana sponsoru olan Bisse, etkinlik alanında sanatçı Bora Gencer, Müsteşar Enis Yeter ve Yapımcı Uğur Yalçınkaya gibi değerli misafirlerini de ağırladı.

Editör: TE Bilişim