SU GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

Manavgat Belediyesi’nce bu yıl 19’uncusu düzenlenen Barış Suyu Kültür Sanat Turizm ve Gençlik Festivali ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Manavgat Irmağı’nda düzenlenen Su Gösterileri tüm Manavgat halkını, ırmak kenarlarına çekti.

Su gösterileri kapsamında Fly Board (Su jeti), İATİ Jetski Takımı’nın korteji ve sürat motorlarının gösterileri Manavgat Irmağı üzerinde yapıldı. Su gösterilerini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve kalabalık bir halk topluluğu de izledi. Vatandaşlar birbirinden heyecanlı nefes kesen gösterileri cep telefonları ve kameralarıyla ölümsüzleştirmeye çalıştı.

Türkiye, Asya, Afrika, Avrupa ve Balkan şampiyonluklarının yanı sıra dünya beşinciliğini de elinde bulunduran Ali Komşusu’nun su jeti (flyboard) ile suda yaptığı figürler dakikalarca alkışlandı. Ali Komşusu, finalde sudan yaklaşık 20 metre yükselerek izleyicileri Türk Bayrağı ile selamladı.

Ali Komşusu ve İATİ Jet Ski takımının performansları herkesin beğenisini topladı. Aynı gösteride saate hızı 250 kilometreye ulaşan sürat motorunun geçişi de izleyenlerden tam not aldı. Bu tip organizasyonların Manavgat’ta sıkça yapılmasını arzu ettiklerini belirten vatandaşlar, Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim