Palmarina Bodrum’dan, ‘Arkas-Milta Marina Cup Yarışçılarını ağırlıyor

Palmarina Bodrum, 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Arkas-Milta Marina Cup Yarışçıları’nda mücadele edecek değerli yarışmacıları ve yarışmanın diğer seçkin konuklarını, yarışların ikinci günü olan 29 Ağustos Cuma akşamı düzenleyeceği organizasyon ile ağırlayacak.

Bu sene 13 üncüsü düzenlen Arkas-Milta Marina Cup yelken yarışlarının ikinci günü 29 Ağustos’ta Kargı Adası’ndan offshore rotada start alacak olan tekneler, Yalıkavak’ta Palmarina Bodrum önünde yarışı tamamlayacak. Etap sonunda, tekne yarışçıları ve yarışmanın diğer seçkin konuklarına yönelik olarak düzenlenecek organizasyona Palmarina Bodrum ev sahipliği yapacak.

Palmarina Bodrum Yönetimi, konuya ilişkin olarak; ‘Denizcilik kültürü ve mirasını gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmayı ilke edinerek, ülkemizde yelken sporununun gelişmesine destek olmaktan ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz.

Önümüzdeki günlerde Extreme Sailing yarışlarında da sponsor olarak destek vereceğiz’ açıklamasında bulundu. Bölgede 710 tekne deniz bağlama kapasitesi ile bağlama alanı açısından en büyük marina olarak konumlanan, Palmali Grup tarafından 2011 Mayıs ayında satın alınarak ve baştan sona yeniden inşa edilerek, Türkiye'nin tek yüksek kapasiteli Mega yat konaklama limanı olarak faaliyet gösteren Palmarina Bodrum; denizciliğe, yelken sporuna ve Türk denizcilik turizmine verdiği desteklerle tanınıyor.

27 Ağustos Çarşamba günü Marina Yacht Club Bodrum’da yapılacak Arkas-Milta Marina Cup Yarışçıları’nda açılış kokteylinin ardından; 28 Ağustos’ ta start alacak yarışın birinci gününde sporcular, “dostluk” etabı olarak bilinen Bodrum-Kos rotasında yarışmaya başlayacak.

Yarış kapsamında 29 Ağustos’da Kargı Adası’ndan offshore rotada start alacak olan tekneler, Yalıkavak’taki Palmarina Bodrum önünde yarışı tamamlayacak. Yarışan tekneler ve diğer seçkin konuklar, Palmarina Bodrum tarafından organize edilecek kokteyl ile bir araya gelerek, günü coşkulu bir şekilde kutlayarak sonlandıracak. Yarış; 30 Ağustos Yalıkavak- Bodrum ve 31 Ağustos Bodrum-Bodrum etaplarıyla devam edecek.

Palmarina Bodrum; 2011 yılından bu yana geliştirmekte olduğu ‘sosyo-kültürel’ alt yapısı, desteklediği yarışlar, bünyesinde düzenlenen konserler, sergiler gibi kültürel etkinlikler, bölgede gerçekleştirmiş olduğu yatırımları, Akdeniz baseninde aktif dolaşım yapan orta ve büyük ölçekli yatların ülkemiz denizlerine olan trafiğini arttırmaya yönelik girişimleri, denizcilikle ilgili faaliyetlerin sürdürülebilirliğine katkıları, ülke turizmi, global ve yerel ekonomisi ve ülkenin kültürel zenginliğine desteklerini artarak sürdürmeye devam ediyor.

 

Editör: TE Bilişim