ANTALYA'YA YENİ RAFTİNG MERKEZİ

Antalya merkezinde bulunan Düden Çayı'nda rafting yapılmaya başlandı. Antalya'nın tarihi Cırnık Köprüsü'nden başlayan ve Düden Çayı'nın döküldüğü şelaleye kadar uzanan 6.5 kilometrelik rafting parkuru, Anadolu Ateşi grubunun katılımıyla açıldı. Anadolu Ateşi'nden 50 kişilik grup, 6,5 kilometrelik parkurda, 1,5 saat boyunca iki şelale geçerek heyecanlı anlar yaşadılar.

Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, geçen yıl Köprülü Kanyon'da rafting yaptıklarını ama ilk defa şehir merkezinde böyle bir organizasyona katıldıklarını söyledi. Erdoğan, 'Burası çok güzel. Çok heyecanlı bölümler var. Her şeyden önce şehir merkezinde. Artık rafting yapmak isteyenler zaman kaybetmeyecek. Şehir merkezinde bu heyecanı tatabilecekler' diye konuştu.

GÜNDE ÜÇ SEFER

Raftingi düzenleyen Düden Water World Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Sarıçiçek ise 'Adrenalini şehir merkezine taşıdık. Köprülü Kanyon, Antalya merkezinden Asyabahis çok uzak. Artık aynı heyecanı Antalya merkezinde de yaşamak mümkün oldu. Şu anda her gün, gruplar halinde üç rafting seferi düzenliyoruz. İstenildiği takdirde bu sayı artırılacak' dedi.

Kaynak:Sercan AYTİŞ-Akşam

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim