AMİRAL TURGUTREİS YAT YARIŞLARI

D-Marin Turgutreis Marina, Turgutreis Bodrum Yat Kulubü (TBYC), Turgutreis Belediyesi’nin  işbirliğiyle I. Uluslararası Amiral Turgutreis Yat Yarışları Kupası düzenleniyor. Turgutreis Belediyesi, 22-26 Haziran tarihleri arasında Amiral Turgutreis’i anma etkinlikleri düzenlerken Turgutreis Bodrum Yat Kulubü ile D-Marin Turgutreis Marina da büyük denizcinin anısına 24-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 3 günlük bir yarış organize ediyor.

Her yıl tekrarlanarak geleneksel hale getirilecek Uluslararası Amiral Turgutreis Yat Yarışları, IRC 1, IRC 2, Kadınlar Grubu ve Destek Sınıfı olarak 4 sınıfta gerçekleşecek.

Yarışlar 24 Haziran Cuma günü Turgutreis’den start alarak Gündoğan ve Turgutreis parkurunda gerçekleşecek. Takımlar Ege’nin uluslararası sularına çıkarak yarışacak  ve yarışın ikinci etabı Yunan Adası Kalymnos’da son bulacak. Üçüncü etap ise 26 Haziran Pazar günü Kalymnos Turgutreis arasında geçrekleşecek.

Bodrum yelken kulüpleriyle Türkiye’nin dört bir yanından gelecek yelken kulüpleri, Amiral Turgutreis anma etkinliklerinde biraraya gelecek ve 24 Haziran Cuma akşamı yapılacak I. Amiral Turgutreis Yat Yarışları Kupası I. Etap Kokteyli’nde “Kardeş Kulüpler Protokolü”nü imzalayacaklar. Güney Deniz Saha Komutanlığı’na bağlı Muhrip ve  Hücumbotlar’ın denizden  eşlik edeceği etkinliklerde, Komutanlık Bandosu vereceği halk konserleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Bando ayrıca, Amiral Turgutreis Abidesi’nin açılış töreni sırasında da bir müzik dinletisi gerçekleştirecek.

Jojobet 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify">I. Uluslararası Amiral Turgutreis  Yat Yarışları Kupası 23-26 Haziran 2005

Yarış Programı:

1. Etap ; 24.06.2005 / Cuma

Saat : 11:00- Start ; Turgutreis – Gündoğan (Gemi Taşı) – Turgutreis

          19:00- Sürpriz Party (D-Marin Tören Alanı)

          Bodrum Yarımadası Yat Kulüpleri Kardeşlik ve  Dostluk Seromonisi

2. Etap ; 25.06.2005 / Cumartesi

Saat : 10:00-11:00 Start ; Turgutreis – Kalymnos

          20:00- Kalymnos Greek Party

3. Etap ; 26.06.2005 / Pazar

Saat : 10:00-11:00 Start; Kalymnos – Turgutreis

          20:00- Kapanış ve Ödül Töreni / Kokteyl Prolonge (D-Marin Tören Alanı)

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim