Alberaber 5. UNİÇEK Su Sporları Şampiyonu İTÜ!

Küçükçekmece Belediyesi’nin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği ve 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen UNİÇEK Su Sporları Festivali’nde, üniversiteler arasında yine çekişmeli bir yarış yaşandı. 

kurek takimi_5
Her zamanki takım ruhunu ortaya koyup mücadele azmini yarış sonuna kadar koruyan Denizcilik Fakültesi Kürek Takımı’mız; kürekleri hızla ve tüm gücüyle çekerek Dragon Bot Yarışları Karma Kategorisi’nde bitiş çizgisini en önde geçerek Türkiye 1.si olurken, Üniversiteler Arası Durgun Su Kano Türkiye Şampiyonası K2 Erkekler Kategorisi’nde Türkiye 2.si, K1 Bayanlar Kategorisi’nde Türkiye 3.sü oldu. Takımımız, Açık Dragon Bot Yarışları Erkekler Kategorisi’nde ise 2.lik elde etti.

kurek takimi_6
Festivale katıldığı tarihten bu yana farklı kategorilerdeki yarışlarda gösterdiği başarılarla İTÜ Ailesi’ni şampiyonluğa alıştıran takımımız, bu yıl da biri şampiyonluk olmak üzere 4 kupa kazanarak üniversitemizi bir kez daha gururlandırdı. Başarıyı bir gelenek hâline getiren takımımızı kutluyor, üstün performansının gelecekte de devam etmesini diliyoruz.

kurek takimi_1
*Alberaber: Hep birlikte kürek çekmek için verilen komutu ifade eden denizcilik terimidir.
Editör: TE Bilişim