Akçakoca Denizcilik ve Yelken kulübünden 2 yeni kurs daha. Haziran ayında resmen faaliyite geçen ve kısa sürede yaptığı faaliyetlerle ses getiren Akçakoca Denizcilik ve Yelken kulübü bu sporun yapılması için  faydalanacağı ahşap bir iskele,Pirat ve Optimst sınıfı 9 adet Yelkenliği kazandırdı. 
 
ŞAMPİYONAYA GİTTİ
 
Akçakoca Denizcilik ve Yelken kulübü kısa bir süre önce Karadeniz Yelken Rallisinin Akçakoca’da yapılmasını sağladı. Türkiye PİRAT şampiyonasına katılan kulüp bu önemli şampiyonada 25. Sırada kendisine yer buldu. Kaptanlık kursu açan ve 18 kursiyere bölge veren kulüp bu sporun sevilmesinde önemli rol oynuyor.
 
YİNE KURS VAR
 
Akçakoca Denizcilik ve Yelken Kulübü 2. Kez kaptanlık kursu başlatıyor. 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacak olan  kursu bitirenler amatör denizci belgesine sahip olacaklar. Kursiyerler ayrıca harita okuma,denizcilik terimleri, trafik kuralları, pusula kullanımı gibi bilgileri kursta öğrenecekler. Kursa katılanlar 24 metreye kadar kısa tekne kaptanı belgesi alacaklar. 
 
GEREKLİ EVRAKLAR
 
Kaptanlık kursuna katılmak isteyen adaylar  2 Adet fotoğraf,sağlık raporu(Sağlık raporu örneği külüpte mevcuttur),nufus kağıdı fotokopisi  ile gerekli başvuruyu yapabilecekler. NOT: Kursa kayıt ve detaylar için 03806112800 telefondan Sıtkı Şengün’den bilgi alabilirler
Editör: TE Bilişim