Optimist şampiyonası İskenderun’da yapılacak

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2006 yılı resmi faaliyet raporunda yer alan ‘2006 Optimis Şampiyonası’, 5-9 Temmuz tarihleri arasında İskenderun’da yapılacak.

İskenderun’a bağlı Arsuz parkurunda yapılacak Türkiye Yelken Şampiyonası için İskenderunlu yelkenciler hazırlıklara başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Serdar Kelahmet, Yelken Federasyonu’nun 2006 yılı resmi faaliyet raporunda yer alan 2006 Optimist Şampiyonası’nın 5-9 Temmuz tarihleri arasında Arsuz parkurunda yapılacak olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti.

İskenderun yelken Kulübü Kaptanı Meriç Özkaya ise, “İskenderun yelken sporunda Türkiye derecesi sporcular çıkardı. Bu şampiyonada da oldukça iddialıyız ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Böylesi büyük bir organizasyon ile İskenderun halkına yelken sporunu sevdirme gayreti içerisinde olacağız. En son 1978 yılında İskenderun’da yapılan müsabakaların yeniden İskenderun’da yapılacak olması İskenderun’un tanıtımı ve yelken sporunun gelişmesi için önemli bir fırsat. İskenderun Körfezi yelken sporu için son derece müsait bir deniz şehri.” diye konuştu.

DenizHaber.Com 

Editör: TE Bilişim