Zeki Kaptan tekne seferlerine bayramda ara vermedi

Bayram tatilini bir yere bağımlı kalarak değil de sürekli gezmek ve denizin masmavi sularında serinlemek için Zeki Kaptan Bayramda da turlarına hız kesmeden devam etti. Mudanya'dan hareket edip seferlerini Fıstıklı ve Armutlu açıklarında Bayram Gezisi adı altında gerçekleştiren Zeki Kaptan, şehrin misafirlerine adeta deniz sefası yaptırdı.

Sahillerde ve koylarda verilen molalarda ise çay ve dondurma keyfi ise vatandaşları memnun etti. Sabahın erken saatlerinde yolculuğa başlayan Zeki Kaptan, Fıstıklı ve Armutlu'da yaklaşık 2'şer saat konaklama yaparken, seferler akşamüzeri 8 civarı son buldu. Bayram sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Mavi Tur Projesi'ni hayata geçirmeyi planladıklarını dile getiren Zeki Kaptan, "Belediyemizin muhtarlar aracılığı ile mahallelerde dağıttığı biletler var. Haftanın beş günü boyunca şehrin gerçek sahiplerine de denizin tadını çıkarmalarını hedefliyoruz. Hafta sonu turları adı altında turlar düzenleyeceğiz. Adalar ve Boğaz gezileri olacak. Sabahın erken saatlerinde yola koyulacağız.

Gemlik Körfez çıkışı, Bozburun, Koyundere, Keçikaya ve Esenköy sahillerinden geçip Büyük Adaya varacağız. Akşam 9 civarında da geri döneceği" dedi. Kaptan, hava koşullarının elverişli olduğu sürece hafta sonu düzenlenen turlardan bağımsız Mehtap Turları düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim