Bodrum'da bir prens 
 
 
Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)
 
 Ürdün Kralı Abdullah’ın kuzeni olan Prens Ali Bin Nayef eşi ve çocukları ile birlikte Bodrum’da mavi tura çıktı. Gündoğan Limanı'ndan lüks yata binen Prens Nayef, parmak arası terlikleri ve şortuyla dikkat çekti.

66 yaşındaki Prens Ali Bin Nayef, eşi 53 yaşındaki Prenses Reema Ali Nayef ve iki kızıyla Ürdün Kraliyet Havayolları’na ait özel bir uçakla dün Milas- Bodrum Havalimanı’na geldi. Prens Ali Bin Nayef'in korumaları ise karayoluyla Bodrum'a geldi.

Geceyi Bitez Beldesi'ndeki Movenpick Otel’de geçiren Prens Ali Bin Nayef ve ailesi, bugün öğle saatlerinde Gündoğan Limanı'ndan ‘Neslişah’ adlı 27 metre uzunluğundaki sekiz lüks kamarası bulunan ahşap gulet yata bindi. Prens ve Prenses Nayef çiftinin Gündoğan Limanı'na gelişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Ürdün Büyükelçiliği'nden üç görevli Prens Ali Bin Nayef'e yata binerken yardım etti. Karadan emniyet güçleri, denizden sahil güvenlik botlarının koruduğu Prens Ali Bin Nayef, parmak arası terlikleri, şortu, pembe tişörtü ve rahat tavırlarıyla dikkati çekti. Gündoğanlı Kaptan Önder Aktaş’ın kullandığı ‘Neslişah’ yatına, konuklar gelmeden önce bol miktarda meyve ve deniz ürünleri getirildi.

Gündoğan Limanı'na gelen meraklıların bakışları arasında yata binen Prens Ali Bin Nayef’in eşi ve kızları ise modern giyimleriyle dikkat çekti. Yat hareket ettikten sonra teknenin güvertesine çıkan Prens Nayef’in kızlarının sürekli telefonla konuştuğu gözlendi.

Ürdün Prensi Nayef ve ailesi Bodrum- Gökova, Datça- Knidos, Marmaris ve Fethiye'de beş günlük mavi yolculuk yaptıktan sonra Dalaman Havalimanı’ndan ülkelerine dönecek.

Hürriyet Gazetesi
 

Editör: TE Bilişim