Sörf için diziyi bıraktı

Milli windsörfçü Çağla Kubat, yaz sezonunda katılacağı yarışmalar nedeniyle Kanal D'de izlenme rekorları kıran diziden ayrıldı

Kanal D'de yayınlanan Sağır Oda dizisinde Kırımlı ailesinin güzel kızı Duruşah Kırımlı'yı canladıran Çağla Kubat, dizideki son bölümde entrikalar peşindeki ağabeyi tarafından Amerika'ya gönderilince hayranlarını üzmüştü. Aslında sörf şampiyonu olan Çağla Kubat'ın şampiyonalara hazırlanmak için diziden kendi isteğiyle ayrılıp Çeşme Alaçatı'ya geldiği ortaya çıktı. Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'na kasım ayından beri hazırlandığını belirten son üç yılın Türkiye Şampiyonu, geçen yılın dünya altıncısı olan Çağla Kubat, “Çok özel hocalara sıkı bir antrenman programı yapıyorum. Sezon boyu böyle gitti. Bu yıl iyi hazırlandım. Çok iddialıyım. Sponsorluk anlaşmamı da Home Store'la yaptım' dedi.

SÖRF OKULU AÇMAK İSTİYOR

Son üç yıldır Türkiye Şampiyonu olduğunu belirten Çağla Kubat, “Bunu bu yıl da kaptırmaya niyetim yok. Geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na katılmamıştım. Üçüncülük amacım var. Dünya Şampiyonası'nda ise ilk beşi hedefliyorum. Mayıs ayı başında diziyle ilişkimi kestim. Çünkü tamamen Alaçatı'da antrenman yapmak istedim. Onun için 31 bölüm oynadığım diziden ayrıldım. Öncelikle sörfçüyüm. Oyunculuk, sunuculuğu bunun üstüne oturtuyorum. Tüm konsantrem sörf üzerine. Hiçbir kanalla yeni dönem için görüşmem yok' dedi.

Kubat, 35 yaşından sonra bir sörf okulu açma amacında olduğunu, yarışçılığı bir tarafa bırakıp, eğitmenlik yapmak istediğini söyledi.

Kaynak: VATAN Gazetesi

Editör: TE Bilişim