Sefine Shipyard çalışanları yeni yılı birlikte karşıladı

Sektöründe adını başarılarıyla söz ettiren Sefine Shipyard,  düzenlediği yeni yıl kutlamasında tüm çalışanları bir araya geldi, 2018 yılı için moral ve güç depoladı.

2018 yılında hem gemi inşası hem de gemi bakımı sektöründe hızlı bir büyüme yakalayan Sefine Shipyard, bu başarısını çalışanlarıyla birlikte kutladı. Düzenlenen kutlamada yoğun geçen bir yılın stresini atan çalışanlar keyifli müzik dinletisi ve leziz yemeklerle yeni yılı hep birlikte karşıladı.

2017’yi geride bırakırken Sefine Ailesi içinde yapılan çekilişte birbirinden sürprizli hediyeler sahiplerini buldu. Tüm çalışanların yeni yılını kutlayan Sefine yöneticileri, motivasyon ve verimliliğin artmasıyla yeni yılda başarının artacağına inandıklarını dile getirdiler. Sefine Ailesinin yönetici kadrosu ve çalışanları el ele vererek oluşturulan sinerji ile birlikte şirketin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirttiler. Başarılarla dolu geçen 2017 yılının coşkusuyla birleşen çalışanlar yeni yıl dileklerini yöneticileriyle paylaşma fırsatı buldu.

Ayrıca firmanın bugünkü durumu ve gelecek hedefleri etkinlikte çalışanlara aktarıldı. Birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesine destek olan etkinlik, Sefine Tersanesi için yeni bir motivasyon oldu

Editör: TE Bilişim