Popçu Sevgiliye Lüks Yat

Sertab Erener ve sevgilisi Demir Demirkan, 3.5 milyon YTL'ye süper lüks bir yat yaptırıyor. 2 sevgili, hem düğünlerini hem de balayını teknede yapacak.

Demir Demirkan, 11 yıldır birlikte olduğu Sertab Erener için 3.5 milyon YTL'ye süper lüks bir yat yaptırıyor. Sevgililer 2 ay sonra tamamlanacak teknede evlenip balayını mavi sularda yapacak.

Sertab Erener ve 11 yıllık sevgilisi Demir Demirkan, ilişkilerini resmileştirmek için gün saymaya başladı. Deniz tutkusuyla bilinen Demirkan, sevgilisi için özel yaptırdığı teknenin tamamlanmasıyla birlikte ünlü şarkıcıya evlenme teklif edecek. Yalova tersanesinde, Gulf Marine Shipping Co. Ltd tarafından inşasına başlanan yat, 3.5 milyon YTL'ye mal olacak. 400 beygir gücünde ve 20.5 metre uzunluğundaki teknede; kamera sistemi, 2 salon, jakuzi ve plazma televizyon bulunacak.

Balayı teknede

2 ay sonra tamamlanacak tekne; mavi sularda demir aldığı zaman Demirkan Sertab Erener'e büyük bir sürpriz yapacak. Durumdan haberi olan Erener'in mutlu olduğu ve hem düğünü hem de balayını teknede yapmak istediği söyleniyor.

Editör: TE Bilişim