Palmarina Bodrum’a Ufo Sergisi

Uluslararası standartlarda hizmetler sunan Palmarina Bodrum; çocukların ve yerli yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek farklı etkinlikler ve sergiler ile yaşamlarını renklendirmeyi sürdürüyor.

1999 yılında İstanbul’da dünyanın en büyük UFO Kongresi’ni organize eden, Haktan Akdoğan’ın önderlik ettiği ‘Sirius UFO Sergisi’ Palmarina Bodrum’da açıldı. Sergi, 22 Ağustos-20 Eylül tarihleri ve 16:00- 02:00 saatleri arasında Palmarina Bodrum mağazalar teras katında gezilebilecek. 1998 yılındaki kuruluşunun ardından,

1999 yılından bu yana her yıl düzenli olarak dünya çapında organize edilen ‘Orta & Doğu Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu Uluslararası UFO Kongre’lerini İstanbul’da düzenleyen ‘Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’; dünya dışı zeki yaşam üzerine yaptığı bilimsel araştırmaları ile tanınıyor. Orta & Doğu Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu’nun ilk Uluslararası UFO Müzesi olma özelliğini taşıyan ‘Uluslararası U F O Müzesi’ni de hayata geçiren merkez, 22 Ağustos 2014 tarihi itibariyle Palmarina Bodrum’da ‘Sirius UFO Sergisi’ni açtı. Tüm dünyada konuyla ilgili araştırma yapan yüzlerce kurum ve kuruluşun data ve arşiviyle de desteklenen projenin, bilimsel veriler; fotoğraf, hareketli filmler, resmi belgeler, astronot ve bilim adamlarıyla yapılan röportajlarla çeşitlendirilen içeriği, Palmarina Bodrum ziyaretçileri ile bir araya geliyor.

Çocukların ve uzay bilimlerine ilgi duyan tüm bireylerin yoğun ilgisini çeken sergi, 20 Eylül tarihine kadar 16:00- 02:00 saatleri arasında Palmarina Bodrum’da ziyaretçileri ile buluşabilecek.

Palmali Grup tarafından 2011 Mayıs ayında satın alınarak ve tamamen yeniden inşa edilerek, üstün kalite ve hizmet anlayışı, 710 deniz bağlama kapasitesi ile bölgenin bağlama alanı açısından en büyük marinası ve Türkiye’nin ilk mega yat projesi olarak, dünyadaki pek çok emsalinden farklı olarak, ‘kamusal kullanım potansiyellerinin arttırılması’ gözetilerek tasarlanan Palmarina Bodrum; dört mevsim boyunca, sadece tekne sahiplerinin değil, her kesimden ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek ve tüm gün her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir sosyal yaşam alanı sunuyor. Yıl boyu çeşitli sergileri, etkinlikleri ve konserleri ile bölgeye canlılık kazandıran Palmarina Bodrum; sonbahar kış sezonu boyunca da sıra dışı sergileri, yeme-içme, eğlence ve alışveriş olanakları, çocuk eğlence parkı Kids Paradise’ı ile ziyaretçilerini en renkli şekilde ağırlamayı hedefliyor.

Sirius UFO Sergisi giriş bedeli kişi başı 10 tl’dir.

Sergi, 20 Eylül tarihine kadar 16:00- 02:00 saatleri arasında Palmarina Bodrum’da ziyaret edilebilir.

Editör: TE Bilişim