İlk beyanatlarında Costa Concordia kaptanı Francesco Schettino ile bir ilişkisinin olmadığını söuleyen Domnica Cemortan, aşkını itiraf etti.

Cemortan, "kaptan köşkündeydim çünkü ona aşık oldum. Onu yakışıklı ve etkileyici buluyordum. Ona aşığım. Onun misafiri olarak kaptan köşküne gittim. Onun imajının bu denli tahrip edilmesi doğru değil" dedi.

Gemi mürettebatından pek çok kişinin Cemortan'ın Schettino ile yakın ilişki içerisinde olduğunu söylemesinden sonra konuşan Cemortan'la ilgili başka iddialar da var.

Gemiden il ayrılanlar arasında bulunan Moldovyalı dansçının "Hiç kimse yanına kişisel eşyasını dahi alamazken gemiden ilk önce ve bütün bavulunu toplamış olarak ayrılması" manidar bulunuyor. Diğer mürettebat "Nereden biliyordu?" sorusunu soruyor.

Domnica ise aşık olmasına rağmen Kaptan Schettino'nun metresi olmadığını söylüyor. "Bana her zaman kızının küçüklük resmini gösteriyordu. Aşk arayan bir erkek böyle davranmaz" diyor.

Bu arada Alman Bild gazetesi, online yayınında Domnica Cemortan'ın gemide dans ederken çekilmiş videosunu yayınladı. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim