Kaptan Haber Orkestrası bir yemekte buluştu

Denizcilerin Whatsapp grubu Kaptan Haber Orkestrası katılımcıları düzenledikleri bir yemekte bir araya geldi.Pendik marinada bulunan bir Balkan restaurantında buluşan denizciler keyifli bir akşam geçirdiler. Denizcilik sektörünün sivil toplum kuruluş başkanları, armatörleri, kaptanları, mühendisleri, çalışanları,ceoları, genel müdürleri, sigorta kuruluş temsilcileri, patronları, avukatları hep birlikte balkan mutfağının lezzetlerini tadarak sohbet ettiler. Grup üyelerinden bir çok kişi platforma güzel gece için mesaj bırakıp tekrarını istediler. Katılımcılardan Harun Şişmanyazıcı yemek sonrası  Kaptan Haber Orkestrası platformuna duygularını şu şekilde dile getirdi:

" Değerli arkadaşlar.
Çok güzel bir akşam geçirdik. Vesile olan ve emeği geçen herkese ve özellikle Kars ilimize teşekkür ederim.
Biz bu gece ilk defa çoktuk. Uzun süre bu camiada yalnız kalınca çok olmayı hissetmek güzel bir duygu. Bazen kalabalık içinde yalnızsınızdır. Çok olmak yanındakini,sağındakini ve solundakini hissetmektir. Bunu yaratan ise birbirini sevmektir. 
Gözlemlediğim herkesin birbirini sevdiği bir gruptu. Çıkarken yediğimiz yemegin parasını ödedik. Peki ya dostluk ve sevginin.
O bedavaydı kimse ücret istemedi. Eve dönerken baktım,ceplerim sevgiyle doluydu. O kadar harcamama rağmen eksilmemisti. Posbıyık Aliye yarısını sana vereyim dedim. O da ceplerine baktı. Benim cebimde dolu dedi. Siz de bakın...
Harun"

Bizler de Kaptan Haber ailesi olarak herkese çok teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilişim