İşçi, patron aynı iftarda buluştu

Dilovası’nda faaliyet gösteren Efesanport Liman İşletmeleri önceki gün geleneksel iftar programında bir araya gelirken, Efesanport yönetimi iftar programında işyerinde göstermiş oldukları performanstan dolayı personellerine teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.
İFTARA ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Efesanport  Limanında denize karşı kurulan masalarda bir araya gelen Efesanport ailesinin iftar yemeğine Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Kerim Büyükgöz, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri Recep Laç, Cemil Daşdemir, Halit Ekici, Hamit Topçi, Kadir Teke, Hatice Tuzcu, AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Yasin Akın, Efesan Grup Yönetim Kulu Başkanı Kadir Efe, Efesanport Genel Koordinatörü Tevabil Üstündağ, Liman İşletme Genel Müdürü İlker Tuncer, Liman Operasyon Müdürü Kaptan Adnan Sak, S.S. 154 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mevlüt Kaya, Efesanport Liman yönetimi, çalışanları ve aileleri katıldı.
RAMAZAN KALPLERİMİZE DE BEREKET GETİRSİN
İftar programının açılış konuşmasına terör saldırılarında şehit olan asker ve emniyet görevlilerine Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Liman İşletmesi Genel Müdürü İlker Tuncer, “İftar sofraları sadece yemek sofraları değildir. Oruç nasıl sadece aç kalmak değilse, iftarda yalnızca yemek değildir. İnsanların zamanla birbirinden uzak kaldığı çağımızda bağlarımızın güçlenmesine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmaktadır. Ramazan bereketinin yalnızca ülkemize değil, İslam alemine getirmesini diliyorum. Bu bereketin yalnızca sofralarımıza değil kalplerimize de bereket getirmesini diliyorum ”dedi.
KADİR EFE TEŞEKKÜR ETTİ
Kadir Efe’de yaptığı konuşmada ekip arkadaşlarımızla böyle mübarek günde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah hep birlikte bundan sonra da bir arada böyle güzel etkinliklerde bir araya geleceğiz. Ekibimiz bizim de ailemizdir. İnşallah bundan sonra da aileleriyle bir arada olmanın mutluluğu içerisinde hep birlikte daha çok bir araya geleceğiz. Bugün burada başarı belgesi alacak arkadaşlarımıza ve alamayan arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu akşam bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize de katılımlarından dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.
TEŞFİK ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
Tuncer’in konuşmasının ardından Efesanport yönetimi tarafından çalışanlarına kıdem teşfik belgeleri ve ödülleri verildi. İlk ödülü Efesan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe, Osman Turgut’a teşekkür belgesi ve ödülünü verdi. Daha donra ise Efesanport Genel Koordinatörü Tevabil Üstündağ, Mehmet Dinç’e, Genel Koordinatör Yardımcısı Mustafa Mahmut Çavuşoğlu, Hilal Günyaz’a, Liman İşletme Genel Müdürü İlker Tuncer, Ufuk Ulgaç’a, STE Genel Müdürü Abdulkadir Gürsoy Tuğra Yazar’a teşekkür belgesi ve ödüllerini verdiler. Ödül töreninin ardından iftar programına katılan davetliler ilahiler eşliğinde güzel bir ortamda aileleriyle güzel bir akşam geçirdiler.
Editör: TE Bilişim