AVUSTRALYALI TURİSTLER GÖKOVA'YA HAYRAN KALDILAR
 
Gökova'nın birbirinden muhteşem güzellikteki o harika koylarını Ventus Sailing'e ait  "KAPTAN YARKIN" isimli Bodrum'um klasik yelkenli gulet teknesi ile gezen Avustralyalı turistler hayallerimizin de ötesinde bir tatil yaptık diyerek mutluluklarını dile getirdiler.
 
Bodrum Cup yelken yarışlarında toplam on yedi kupa alan kaptan Mehmet Ali Özkıvrak ve Zafer Sanlı-Oktay Ertuğ- Oğuzhan Beğenirsoy'dan oluşan ekip ile yelken seyrinin zevkini doyasıya çıkaran Avustralyalı turistler Türk yemeklerini çok beğendiler. Verilen hizmetden ve gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını söyleyen Avustralyalı turistler Dünya'da mavi yolculuğun bir benzeri daha olmadığını belirterek ona sahip çıkmamız gerektiğini ifade ettiler.
 
Mersincik - Çatı - İngiliz limanı - Çökertme - Kisse koyu ve Kleopatra'ya yelken seyri yaparak giden kaptan Mehmet Ali Özkıvrak turistlerin yelkeni çok sevdiklerini ve bu nedenlede mümkün olduğunca yelken açtıklarını söyledi.
Yat turizmine otuz yıldır hizmet veren sektörün önde gelen isimlerinden "VENTUS SAİLİNG" şirketi mavi yolculuğun artık bir marka olduğunu belirterek turizm sektöründeki girdilerininde her yıl arttığını sözlerine eklemiştir.
Editör: TE Bilişim