Dünya bunker sektörünü bir araya getiren ve Uluslararası Bunker Endüstrisi Birliği (IBIA) ev sahipliğinde gerçekleştirilen IBIA Geleneksel Akşam Yemeği 20 Şubat akşamı Londra Grosvenor House Otel'de yapıldı. 

Binden fazla misafirin katıldığı ve 24. defa düzenlenen geleneksel yemeğe Türkiye'yi temsilen Gemi yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın öncülüğünde 30 civarında Türk denizci katıldı.

IBIA Geleneksel Akşam Yemeği'nin açılış konuşmasını gerçekleştiren IBIA Başkanı Robin Meech, artan üyelik, yeni bir strateji ve yeni yönetimle IBIA'nın yeni bir çağda olduğunu belirtti. 

Uluslararası Denizcilik Örgütü'ne (IMO) daha güçlü bir katılım sağlandığını belirten Robin Meech, 'Bu, IBIA'nın uluslararası toplumlardaki konumunu güçlendirerek, sektörümüzün tüm unsurlarını dinleyerek dengeli bir görüş sağlıyor.' dedi. 

Bunker sektörünün yüksek teknoloji kullanmasını gerektiğini belirten Robin Meech ayrıca bunker sektöründeki personelin titiz bir eğitimden geçirilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Editör: TE Bilişim