Denizciler Gemi Brokerleri Derneği'nin Yemeği'nde Buluştu

Gemi Brokerleri Derneği’nin, geneleneksel hale getirdiği ve iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Brokerler Yemeğinin Türkiye ayağının 3.sü, dün gece gerçekleşti.

Gemi Brokerleri Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Maçka Terası’nda 1.600 yerli, yabancı katılımcı ile düzenlenen yemekte denizcilik sektörünün ülke içinden ve dışından temsilcileri bir araya geldi.

Uluslararası Brokerler Yemeği'nin 3.sü, dün (3 Haziran 2016) saat: 19:00'da kokteyl ile başladı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Maçka Terası’nda 1.600 yerli, yabancı katılımcı ile düzenlenen yemekte denizcilik sektörünün yerel ve uluslararası isimleri bir araya geldi.

Yemeğe, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, KOSDER Başkanı Salih Zeki Çakır'ın yanı sıra sektörün önde gelen birçok ismi katıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası, Armador ve Yıldırım Holding ana sponsorluğunda gerçekleşen gecede yaklaşık1600 misafir ağırlandı.

Gemi Brokerleri Derneği, düzenlediği Uluslararası Brokerler Yemeği’nden elde edilecek gelir ile bir sosyal sorumluluk projesi yapmayı hedefliyor.

Editör: TE Bilişim