DEFAMED İzmir Buluşması

6 Mayıs'ta gerçekleşmesi planlanan “10. Geleneksel İzmir Denizciler Bahar Şenliği” olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yine de özellik ile şehir dışından şenliğe gelen konuklar için İzmir Defamed alternatif organizasyonu ile buluşan denizciler. İzmir in güzel Urla ilçesinde gğzel bir kahvaltının ardındsn gün boyu Bağ yolu gezisi ve Konvoy At Çiftliğin de  toplanarak çok güzel bir gün geçirdiler.

Aileleriyle birlikte organizasyona katılan denizciler ve deniz severler Boğaziçi Restoran’da gerçekleşen kahvaltıda keyifli anlar yaşadı. İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları eşlerini ve çocuklarını yanına alarak şehir dışından organizasyona katılım sağladı. Yoğun katılımlı geçen organizasyona İstanbul’dan Denizcilik Federasyon Başkanı Erkan Dereli, DEFAMED Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım, Nippon Paint Marine Coatings Turkey’den Cengiz Karabüber ve basından 7Deniz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kocamış katılım sağladı.

Konuklara özel doğa gezisi ve şarap tadım etkinliği

Konuklar, organizasyon kapsamında kahvaltıdan sonra konvoy halinde doğa gezisine çıktı. Doğa gezisi sonrası MMG şarapçılık ve Urla Şarap tesislerini ziyaret eden konuklar şarap tadımı gerçekleştirdi.

7Deniz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kocamış, düzenlenen etkinlikle ilgili olarak, “Cuma ve Cumartesi günü İzmir’de böyle keyifli organizasyonla bizleri bir araya getiren Sayın Ali Burçin Eke’e ve İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği İzmir Şubesi'nin yönetimine teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilişim