ÇEŞME MARİNA 2016 YAZ SEZONUNA SEVENLERİ İLE BİRLİKTE MERHABA DEDİ
 
Her yaz sezonu öncesi geleneksel olarak misafirleri ile biraraya gelen Çeşme Marina, “Yaza Merhaba” etkinliği ile yaz sezonunu coşku ile karşıladı.
 
Denizcilik turizmine kattığı değerler ve aldığı önemli ödüllerle İzmir ve Çeşme’nin en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Çeşme Marina; 2016 yaz sezonuna büyük bir moralle girerek, Çeşme’ye gelecek olan yerli ve yabancı ziyaretçilerine ve yat sahiplerine yaz sezonunun başladığını güzel bir etkinlikle müjdeledi.
 
Çeşme Marina’nın geleneksel “Sezona Merhaba Partisi ”ne geçen yıllarda olduğu gibi yine yoğun ilgi vardı. Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan ile marina ekibinin tam kadro katıldığı etkinliğe Çeşme Kaymakamı Mustafa ERKAYIRAN, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel ERCAN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aykan ÖZSARI, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Savaş ERCAN, Çeşme Liman Başkanı Nihat TOZMAN, Çeşme Esnaf Odası Başkanı Osman KÖFÜNCÜ, marinada bağlı teknelerin sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Sezonun açılış konuşmasını yapan Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan; “Marinamızın geleneksel ‘Sezona Merhaba Partisi’nde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Çeşme Marina Ailesi olarak; öncü ve yenilikçi olmayı ülkü edindik. Hedefimize giden bu yolda  bize destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, yatçılarımıza, kaptanlarımıza, ticari alan işletmelerimize ve burada sayamadığım tüm paydaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum.” dedi.
 
Çeşme Marina Genel Müdürü’nün ardından sahneye gelen Çeşme Kaymakamı Sayın Mustafa ERKAYIRAN sözlerine “değerli çalışma arkadaşlarım, kıymetli deniz severler; sizlere güzel bir Çeşme akşamında hitap etmenin mutluluğunu yaşarken öncelikle herkese hoşgeldiniz.” diyerek başladı.
 
Konuşmasında deniz turizminin ve marinaların önemini vurgulayarak devam eden ERKAYIRAN, “Çeşme Marina her yıl sezon başlangıcında merhaba partisiyle hem siz değerli misafirlerini ağırlıyor hem de yat turizmi ile ilgili sezonu açmış oluyor. Ben kendilerine, şahsında IC Çeşme Marina’ya, Çeşme’ye kattıkları değerler için teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler ve güzel bir yaz sezonu diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Can Akaltan; bu konuşmanın ardından Çeşme Kaymakamına her etkinlikte yanlarında oldukları ve onları yalnız bırakmadığı için teşekkür etti ve  sahneyi Grup Son Dakikaya bırakarak konuklara güzel, eğlenceli bir gece ve sezon dileklerinde bulundu.
 
Özel ikramlar ve canlı müzik performansı ile eğlenen konuklar, “Burada Mutluyum” sloganıyla sezona merhaba partisine renk kattılar.
 
 
Editör: TE Bilişim