Beykoz Denizciler Derneği geleneksel kahvaltısını Anadolu Hisarı Kıyı Emniyet Tesislerinde gerçekleştirdi.

Kahvaltıya İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran,  İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu, KOSDER Başkanı Hüseyin Kocabaş,Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Türkiye Denizciler Sendikası Başkanı Hasan Pekdemir, Prof. Dr. Bayram Öztürk, Cengiz Kaptanoğlu, Okul Müdürü Fahri Muştu, Akademi Denizcilik Yusuf Sertkaya, Bora Denizcilik Alev Tunç, Hakan Çendik, sendika üyeleri ve denizciler katıldılar.

Kahvaltıda  Beykoz Denizciler Derneği Başkanı Kaptan Bilgehan Murat Miniç kısa bir konuşma yaparak katılanlara teşekkür etti, derneğin aidatları ve güncel sorunları hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Tamer Kıran; "Hopa'dan İskenderun'a kadar denizcilerimiz DTO'nun ilgi ve alakasına ihtiyaç duyuyor"

Kahvaltıda ayrıca İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'da söz aldı.

Kıran konuşmasında seçim sürecinden söz etti.8 aylık uzun bir kampanya döneminde Ülke çapında denizcileri dinleme ve anlama şansı bulduklarını anlatan Tamer Kıran Hopa'dan İskenderun'a kadar denizcilerimizin DTO'nun ilgi ve alakasına ihtiyaç duyduğunu tespit ettiklerini belirtti. Kıran bunun önlerindeki dönemde neler yapmaları gerektiği konusunda çok ciddi fikirler verdiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti;" En önemli konu  yaklaşık 80 civarındaki derneğimizin Deniz Ticaret Odasından beklentisi kendilerine aynı mesafede davranılması, durulması.ihtiyaç olduğunda orada olduğunun bilinmesi olduğunu tespit ettik.Deniz Ticaret Odasının bu dönemde bunu yapması gerektiği konusunda kendimize bir yol haritası çizdik. Yönetim Kurulu Bşakanı olarak sizlere buradan sesleniyorum bu yeni dönemde arada kalan mesafeyi kapatmak üzere yola çıktık ve inşallah başarılı olacağız. Burada sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizlerin bizi çalıştırmasına ihtiyaç var. Bizim de sizden beklentimiz budur.Birlik ve beraberliğimizn çok daha sıkı bağlarla bağlanması temennimdir."

Kahvaltıdan sonra Beykoz Denizciler Derneği Başkanı Kaptan Bilgehan Murat Miniç İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'a dernek amblemli duvar saati hediye etti ve hep birlikte fotoğraf çekimi yapıldı.

Editör: TE Bilişim