Bandırma Vapuru ödül getirdi

İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt 2007'ye Bandırma Vapuru şeklinde bir stantla katılan Samsun'a “En İyi Stant Dekoru Ödülü” verildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, TÜYAP fuar alanında düzenlenen EMITT 2007'ye yaklaşık 300 metrekare bir alanda kurulan Bandırma Vapuru şeklindeki stantla katılan Samsun, bu standıyla ödül kazandı.

Atatürk ve silah arkadaşlarını Samsun'a getiren ve kurtuluş mücadelesinin başlangıcında önemli rolü bulunan Bandırma Vapuru, EMITT 2007'de de Samsun'u temsil ederken, Emitt 2007 Değerlendirme Komitesi tarafından Bandırma Vapuru görünümlü standa beldeler dalında “En İyi Stant Dekoru” ödülü verildi.

Samsun Şehrinin Marka Yolculuğu Projesi Koordinatörü Mustafa Çakır, yaptığı açıklamada, bu yıl Emitt 2007'ye Bandırma Vapuru şeklindeki stantla katılan Samsun'un bekledikleri ilgili gördüğünü söyledi. Stantla Samsun'u en iyi şekilde tanıttıklarını ifade eden Çakır, aldıkları ödülle Samsun'un adını öne çıkardıklarına inandıklarını belirterek, 4 gün boyunca fuarı ünlü konukların yanı sıra çok sayıda kişinin ziyaret ettiğini vurguladı.


Kaynak: a.a
Alıntı:
www.kenthaber.com
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2007 Pazar

Editör: TE Bilişim