Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile AKP Genel Başkanı Yardımcısı Necati Çetinkaya, dün aileleriyle birlikte tatillerini geçirdikleri Alanya'da tekne turuna çıktı. Erkeklerin teknenin üst tarafında, kadınların ise alt kısımda oturduğu 7 saatlik geziden önce teknenin dolaplarındaki içkiler kaldırıldı. Kadınların oturduğu bölümde duvarlarda asılı bikinili turist kızların fotoğraflarının üzeri, gazete kağıdı ile kaplandı. Bakan Çiçek ile Çetinkaya beğendikleri koylarda tekneyi durdurup yüzdü.

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Avsallar Beldesi'ndeki Özkaymak Otel'de bayram tatili yapan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, aileleriyle birlikte dün saat 11.00 sıralarında tekne turuna çıktı. Alanya'nın Tosmur Beldesi'nin AKP'li belediye başkanı Musa Özdemir'in eniştesi Arif Özgül'e ait 95 kişi kapasiteli ‘Arif Kaptan 2’ ile İncekum'dan Alanya'ya giden 40 kişilik grup 7 saat denizde kaldı. Erkeklerin teknenin üst bölümünde, kadın ve çocukların ise alt kısımda oturduğu yolculuk boyunca konuklara kaldıkları otelden gönderilen balık ve et ızgara ile meyve ve tatlılar ikram edildi. Kadın ve çocuklara, kadın garsonlar hizmet etti. Teknenin kaptanı Arif Özgül, yolcuların isteği üzerine sigara içmenin yasaklandığını belirterek, onlar tekneye binmeden önce de dolaplardaki içki şişelerini kaldırdıklarını; kadın ve çocukların oturduğu bölümdeki duvarlarda asılı olan üstsüz ve bikinili kadın turistlerin fotoğraflarının üzerini ise gazete kağıtları ile örttüklerini söyledi.

 YÜZME MOLALARI

 ‘Arif Kaptan 2’, saat 16.00 sıralarında tarihi Kızılkule açıklarında demirledi. 2 saatlik mola sırasında Çetinkaya denize girdi. Bakanlar ve erkek konukları ise tavla oynayarak zaman geçirdi. İkinci mola Ulaş Plajı'nda verildi. Bakan Çiçek de burada yüzdü ve sahile çıkarak bir süre güneşlendi. Kaptan Özgül, AKP'li konuklarının 7 saatlik tur için 500 YTL ücret ödediklerini söyledi. 

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim