Antalyalı iş adamları Port Akdeniz – Antalya Limanı iftar sofrasında buluştu.

Hotel Su'da düzenlenen iftara siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Akdeniz’in doğusundan batısına, Asya Pasifik’ten, Adriyatik ve Ege’ye, 7 ülkede toplam 10 limanda operasyon yürüten Global Yatırım Holding iştiraki Global Liman İşletmeleri’nin en önemli üslerinden Port Akdeniz-Antalya Limanı iş ortaklarını her yıl geleneksel hale gelen iftar davetinde ağırladı.

Sunis Hotel Su’da düzenlenen iftara Antalya Valisi Yardımcısı Mestan Yayman ve Mehmet Kurdoğlu, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek’in yanı sıra üst düzey bürokratlar ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Yaklaşık 500 kişinin hazır bulunduğu iftara ev sahipliği yapan Port Akdeniz Genel Müdürü Özgür Sert, Ramazan ayında Antalya’nın önde gelen yöneticileri ve tüm iş ortaklarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını vurguladı. Global Liman İşletmeleri’nin, sektöre öncülük ettiğini kaydeden Sert, “GLİ’nin Global vizyonu ile Antalya şehrine yaraşır bir limana sahibiz. Şehir ile birlikte öncü olarak devam eden yatırımlarıyla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

SEMAH GÖSTERİSİ YAPILDI

Sert, “1970’li yıllarda hizmete açılan Antalya Limanı çağın gereklerine uygun olarak Antalya ile birlikte büyümekte ve sizlere yaraşır hizmeti vermek için gelişmektedir. Tüm bu enerjiyi ve umudu, her sene tek bir çatı altında, tek bir masa etrafında bir araya gelen siz değerli konuklarımızdan almaktayız. Geleceğe sizlerle birlikte umutla bakıyoruz” diye konuştu. İftar yemeği sırasında düzenlenen Mevlevi Semah Gösterisi ise büyük beğeni topladı.
Editör: TE Bilişim